Ünlüler yine geriden gelerek 5-3 yaptılar.
Akın ve Eda çok iyiler. Akın'ın Turabi'yi yenmesine çok sevindim.
Bu arada Samanta kaybedince niye bu kadar çabuk demoralize oluyor çok saçma yani zaten iyi bir yarışmacı. 
Daha gelmediler o sahneye.Turabi yemek verdi mi?![]()
Turabi'den nefret ediyorum. Ne demek 'yemek vermiyorum' sen kimsin ya? Acayip sinirlendim ve ayrıca Gönüllülerin bana göre en güçlüsü Berna ve ona yemek yok öyle mi ? Şaka gibi bir adam SMS'e kiminle çıkarsa çıksın direkt elenecek. Bu kadar antipatik bir adam görmedim ben.Ahmet Dursun'un yaptığı da ayıpdı bence , Eda hakkıyla aldı ve Merve'yi seçti bu kadar basit.
Tabii haklı olduğu taraflar var ama kız orda ben açım diyor bir de şöyle bir durum var Turabi'nin üslubu çok kötüydü bence haklı olabilir oyun kaybettiler erzakları bitiyor fakat ''Gücü yeten varsa alsın benden yemek'' felan dedi ya ona sinirlendi Berna zaten ve kendini korudu. Bir de Berna çok fazla kendini ifade edemiyor ondan da kaynaklandığını düşünüyorum biraz.Acayip saçma bir tartışmaydı.
Ahmet Dursun hakkını yedi Eda'nın.merve yiyecek tabi.Hakediyor kız.Güzel tercih Eda.Tebrikler.
Turabi Yemek konusunda haklıymış.Berna gözümden düşmeye başladı.
Turabi bu bölüm çok çok haklıydı.Helal olsun.Çok takımcı Sahra ile.
Turabi hafif bir haklıydı.
Çok takımcılar.Berna biraz saçma davrandı.Mantıksız davrandı Turabi'de agresif biri.
Hafif haklı Turabi.Berna'nın hala uzatması mantıksızdı.Berna düştü gözümden.
Tabii haklı olduğu taraflar var ama kız orda ben açım diyor bir de şöyle bir durum var Turabi'nin üslubu çok kötüydü bence haklı olabilir oyun kaybettiler erzakları bitiyor fakat ''Gücü yeten varsa alsın benden yemek'' felan dedi ya ona sinirlendi Berna zaten ve kendini korudu. Bir de Berna çok fazla kendini ifade edemiyor ondan da kaynaklandığını düşünüyorum biraz.
İfade zorluğu çekiyor Berna 😕Seninde dediğin gibi Berna haklıyken haksız durama düştü biraz da , olayı dozunda bırakabilirdi. Gereksiz bir tartışma yaptılar benceBiri çok ağır konuşuyor diğeri ifade zorluğu çekiyor.Anlaşmaları zaten zor.
İkiside haklı ama Berna abartıyor.Turabi özür dilemesine rağmen hala saçma sapan ağlıyor.O kadar abartması bana çok mantıksız geldi.Yeter sus artık.Haklı olduğu halde haksız oldu biraz.
2. olarak Kızlarla konuşurken biraz taraflı konuştu.Orada soru sormamıştı.Sonradan soruya çevirdi.Ve diğerleriyle onuşurken soru soruyorum sadece diyor.
Tabi oradada ifade eksikliği olmuş olabilir yada Turabi'nin direk karşı çıkmasından dolayı sözünün daha bitmemiş olmasında dolayı olabilir ama baya yanlış anlattı.
kızları olana anlatmak yerine sadece soru sordum falan dedi yanlıştı.
İfade zorluğu çekiyor Berna 😕Seninde dediğin gibi Berna haklıyken haksız durama düştü biraz da , olayı dozunda bırakabilirdi. Gereksiz bir tartışma yaptılar bence![]()
Ahmet gereksizce büyüttü benceÜnlülerin ki kadar saçma olamaz.
Berna bu şekilde devam ederse desteğimi çekeceğim.![]()
Ahmet gereksizce büyüttü benceayıp etti . Yumurtacı Ahmet olarak kaldı ismi bir kaç yerde gördüm aklıma geldikçe gülüyorum
![]()