Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan Twitter'de Gökhan'a çok ağır hakaretler var şahsi hesabına yorumlar atıyorlar. Bunlar oy attı işte, 100 mesajıma acımıyorum helali hoş olsun ama gerçek oylama sonuçları yansıtılmadı kesinlikle.

Ben Anadolu çocuğuyum ayağına oyları götürdü. Eskiden tüm illerin oy yüzdelerine bakılırdı şimdi üstün körü açıklandı. Belli ki bu oylamanın altında birşey var.

daha tartışılcak konuşulcak bişey yok @RevaN kendimizi yırtmanın bi anlamı da yok adamlar senaryoyu yazdı uyguladı dizi final yaptı geçmiş olsun
efendi adam geldiği gibi gitti herkesin gönlünü fethetti
açıkçası önceden pek bi sevgim yoktu gökhan kesere yani nötr dün diyebilirim ama şimdi en sevdiğim ünlülerden biri oldu yakından takip edicem kesinlikle
ayrıca Necati Şaşmaz dan sonra ilk defa bu kadar terbiyeli ahlaklı bi ünlü görüyorum helal olsun gönüllerin açık ara şampiyonudur

birde acun getirmiş rapçiyi turabiyi oynatmak için yermiyim lan ben bu numaraları

Acun bu kez fena batırdı.. ne programın nede oylamaların gerçekliği kalmadı. Gökhan'a gerçekten yazık oldu. Turabi gibi birisi Survivoru kazanıyorsa, biz yanlış programı izliyormuşuz. Meğer ki, şampiyon başından beri belliymiş. Halk oylaması kuralını uygulayarak, bu sonucu elde etmeye başarmıştır. Survivor programını ilk kez bu sezon denk geldikçe takib ettim ve böylece sonuncu kez oldu. Ödülü Turabi kazansada, Survivorun şampiyonu Gökhan'dır.

Taptalk 2

Demet Akalın'ın Turabi'yi neden desteklediğini açıklayayım. Okan Kurt Turabi'nin hemşerisi oluyormuş, hemşeri ayağına destekliyorlarmış. Olay bu yani.​

Turabi demetin dansçılarindanmis zamaninda o nedenle destekliyor.

Neyse, paranın hayırlısı nasip kısmet olsun her zaman.

Adam gibi adam Gökhan canını dişine taktı, herkesi yendi, finale tek başına çıktı ama Turabi 1. oldu. Kendi güçleriyle son 3`e kalan Merve ve Gökhanı SMS`le eledi ve 1. oldu adam.

En kötüsü de finalde elenmek. Bari küçük bir para ödülü koysaydınız adam o kadar yarıştı. Arabayı da Kurabiye aldı.

onun sprittizcisi yani doğrudur meslek o olduğu için

Gökhan Keser'in hesabındaki yorumlardan bazıları;

@gokhankeser SEN ADAM OLSAYDIN O OYLAMADA BİRİNCİ OLURDUN ADAM GİBİ ADAM TURABİ BİRİNCİ OLDU İŞTE

@gokhankeser karıya kıza ********* adamdan birinci olmaz iyiki birinci olmadın.

@gokhankeser turabiye yolladığım smsler helal olsun senin gibi bir ******* birinci olamadı ya göbek atıyorum keşke turabi daha yüksek oy alsaydı :::::::::::::::::::

aga bunlar işte turabi zihniyeti bu mesajları bize gösterip 15 saniyemi çaldığın için seni kınıyorum

İster ye ister yeme kendinizi avutun ancak.Turboyu o kadar kötülediler ama gereken cevabı sms te verdi
olum beni kızdıramazsın gökhanım mutlu bende mutluyum hem evet turabiyi kötülediler acunda bozuldu buna ve cevabı acun verdi sms falan yalan dolan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...