ahmet veya yiğit gidecek gibi duruyortahmin etmek zor dokunulmazlığı kim kazanır bilemiyorum gökhanın mervenin turabinin dengesi iyi ahmetinde iyi hepsi kazanabilir ben ahmet gidebilir diye düşünüyorum ama hiç belli olmaz
hayır yetmez adam hakediyor sonuna kadar turabi gitsinYeter bu kadar artık gitsin
olabilir banada öyle geliyor ama hiç belli olmazahmet veya yiğit gidecek gibi duruyor
uyanık gökhanı yollayıp turabiyi şampiyon yapacak melunYeter bu kadar artık gitsin
aynen ama yemezleruyanık gökhanı yollayıp turabiyi şampiyon yapacak melun
banada öyle geliyoruyanık gökhanı yollayıp turabiyi şampiyon yapacak melun
bu senin şampiyonu belli gökhan keser ikincisi kim acaba
Gökhan gitsinuyanık gökhanı yollayıp turabiyi şampiyon yapacak melun
bu senin şampiyonu belli gökhan keser ikincisi kim acaba
sen baya hayal alemindesin aç gözlerini etrafına bak uyan artıkGökhan gitsin
turabicilerin duası tutmazhayır gitmesin
inşallahsen baya hayal alemindesin aç gözlerini etrafına bak uyan artık
turabicilerin duası tutmaz
sen baya hayal alemindesin aç gözlerini etrafına bak uyan artık
turabicilerin duası tutmaz
Finalde Turabi karşısında ezilecekhayır gitmesin
inşallah şampiyon olacak zaten turabi araba aldı yeter onaFinalde Turabi karşısında ezilecek
valla dün kü bölümde bile parkuru hep gökhan önde bitirdi ama kazma iyi atış yapamadı turabi de attığını hep devirdiFinalde Turabi karşısında ezilecek
Sonuçta atmada oyuna aitvalla dün kü bölümde bile parkuru hep gökhan önde bitirdi ama kazma iyi atış yapamadı turabi de attığını hep devirdi
Gökhan dizide oynar ama Turabi oynayamazinşallah şampiyon olacak zaten turabi araba aldı yeter ona
aynen ya bir atışı yapamıyor yoksa hep yencekvalla dün kü bölümde bile parkuru hep gökhan önde bitirdi ama kazma iyi atış yapamadı turabi de attığını hep devirdi
ne olacak gökhan şov yapacakbu akşam neler olucak acaba
Atışta oyuna aitaynen ya bir atışı yapamıyor yoksa hep yencek
Gökhan değil Turabine olacak gökhan şov yapacak
araba aldı daha ne olsun yeter ona ayrıca turabi de oynar niye oynayamasın zaten oynamak istiyormuş bulur bir tane boşver senSonuçta atmada oyuna ait
Gökhan dizide oynar ama Turabi oynayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?