bence varolabilir gökhan merveye hayatım dedi dün![]()
bence varolabilir gökhan merveye hayatım dedi dün![]()
hayır ben her zaman söylüyorum önde gelen hakeder gerisi şans turabibirkaç oyunu şansa kazandıYaw şunu biz söyleyince kötü oluyor.Oyun tamamen oyundur atışı hoplaması zıplaması ayrı değil.Bunu sadece gönüllüler kazanınca hatırlamayın.
Kızılacak bir durum değil tek başına kazandı yaw daha ne.
Uyuz oluyorum.Adadan atardım ben onu o sesle.
![]()
hayır ben her zaman söylüyorum önde gelen hakeder gerisi şans turabibirkaç oyunu şansa kazandı![]()
ne dengesi la ne diyonOrada atışalar şans değildi dengeydi hiç boşuna çevirmeyin.![]()
olabilir ama olmayabilirde bilemiyorumbence var![]()
ne dengesi la ne diyon![]()
ahmet olsa turabiyi dağıtırdıSondaki atışlar elinin ayarına ve beceriye bağlı karşı taraf becerikiszdi o kadar Turabi'de en iyiysiydi.Oyunun sonuda oyundandır istersen @RevaN 'a sor.
![]()
ahmet olsa turabiyi dağıtırdıayrıca atış şans olayı bunu ben hep söylüyorum fikrim hala da aynı ünlüler haketti şansa gönüllüler kazandı
![]()
ama ünlüler daha çok haketti bu kadar basitAtış beceridir ünlüler beceriksiz olduğu için kaybetti.olay basit.![]()
ama ünlüler daha çok haketti bu kadar basit![]()
1 2 oyunda harcinde yoktu ama 1 oyunda olayı değiştirirdi sonuçtaFragmanı izledim çok Turabi'lik bir oyun gibi duruyor.Yiğit baya başarısız olacak gibi...
Ahmet klesin gidecek bence.
parkurda başa baş yada biraz önde geldiler Turabi'den çokta fark yoktu bence.![]()
1 2 oyunda harcinde yoktu ama 1 oyunda olayı değiştirirdi sonuçta![]()
görüşürüzSonuç aslında belli fazla konuşamayacağım çıkıyorum.![]()
hadi kaç hadi sonuç belli zaten boşverSonuç aslında belli fazla konuşamayacağım çıkıyorum.![]()
hani konu nerdegörüşürüz![]()
biraz daha düzenleyeceğimhadi kaç hadi sonuç belli zaten boşver
hani konu nerde![]()
evet bu akşam çok olaylı olacak dokunulmazlıktan sonra 2 aday çıkacak sms başlayacak ve canlı yayında sonuç açıklanacakbiraz daha düzenleyeceğim,
bu akşam birisi daha gidiyor mu ?![]()
woww , kim gider senceevet bu akşam çok olaylı olacak dokunulmazlıktan sonra 2 aday çıkacak sms başlayacak ve canlı yayında sonuç açıklanacak![]()
tahmin etmek zor dokunulmazlığı kim kazanır bilemiyorum gökhanın mervenin turabinin dengesi iyi ahmetinde iyi hepsi kazanabilir ben ahmet gidebilir diye düşünüyorum ama hiç belli olmazwoww , kim gider sence![]()
Gökhan gidebilirtahmin etmek zor dokunulmazlığı kim kazanır bilemiyorum gökhanın mervenin turabinin dengesi iyi ahmetinde iyi hepsi kazanabilir ben ahmet gidebilir diye düşünüyorum ama hiç belli olmaz![]()