Çok dengesiz o kızAynısını yazacaktım.
Sahranın ne kadar itici olduğunu son yaptığı hareketle belli oldu. Yiğiti çok kötü duruma soktu. İnşallah elenir...
Çok dengesiz o kızAynısını yazacaktım.
Sahranın ne kadar itici olduğunu son yaptığı hareketle belli oldu. Yiğiti çok kötü duruma soktu. İnşallah elenir...
Survıvor Türkiye Bilgi diye bir sayfa var 400 beğenilik 7 kaynaktan bilgi alıyormuş 5 i yiğit elendi demiş 2 si sahra elendi demişSahra Yiğit'i nasıl eleyebiliyor ya![]()
![]()
Bi şey sorucam. Finalde oylama tekrar mı başlayacak?Çok dengesiz o kız
Yiğite orda bişi demiş ?Sahranın ne yaptığını bir tek ben mi gördüm?
Evet, dün yanlış duymadıysam Acun öyle dediBi şey sorucam. Finalde oylama tekrar mı başlayacak?
Yiğit elini uzattı ona çakmak için ama o elini uzatmadı, yanından düz geçti.Yiğite orda bişi demiş ?
Ne dedi orda?
Aman neyse bana ne hak eden kazansınSurvıvor Türkiye Bilgi diye bir sayfa var 400 beğenilik 7 kaynaktan bilgi alıyormuş 5 i yiğit elendi demiş 2 si sahra elendi demişÖdül kesin GÖNÜLLÜLERİN diyor bu sayfa yine sende bak istersen ?
![]()
Tamam paylaşırımGünün özetini yin bekliyorum @Maskeli Fedai @Eray Güler .benim yarın yine sınav var yarından sonrada Çarşamba akşamı buradayım.
![]()
Tamam saol öğrendimYiğit elini uzattı ona çakmak için ama o elini uzatmadı, yanından düz geçti.
Aman neyse bana ne hak eden kazansın![]()
Oh sonunda ya.GÖNÜLLÜLER KESİN DİYE HABER GELDİ![]()