Turabinin kız versiyonu, Turabi yüz vermiyor ama o aşıq. Neyini seveyim?evet sanki turabiye karşı biraz daha farklı, o durumun bende farkındayım.
ilk antipatik ama onu daha doğru tanımladıkça çok sevip, gurur duyacaksın.
Turabinin kız versiyonu, Turabi yüz vermiyor ama o aşıq. Neyini seveyim?evet sanki turabiye karşı biraz daha farklı, o durumun bende farkındayım.
ilk antipatik ama onu daha doğru tanımladıkça çok sevip, gurur duyacaksın.
Fark etmedilerse izleriz kesinakının olduğu sahneyi silerler , aynı hatayı iki kez yapmazlar
Aynen bakalımO admin hiç yanılmıyor.Güle güle Sahra.
gökhan da fazla rol kesiyor gibi geliyor banaÖdülü bilmemde bro giden Yiğit olcak gibime geliyor ?
Sahra'yı bırak Gökhan varken sevmiyoum kızı
demsin, morelimi bozmasın.
Gelen haberler saolsunÖdülü bilmemde bro giden Yiğit olcak gibime geliyor ?
Sahra'yı bırak Gökhan varken sevmiyoum kızı
ağlama siması yapıyor demek daha doğru, bir gün gözyaşı akıttığını görmedim.Turabinin kız versiyonu, Turabi yüz vermiyor ama o aşıq. Neyini seveyim?Sürekli de ağlıyor.
internetteki videoların sildiğine göre fark etmişlerdir, sende onlar iyice salak yaptınFark etmedilerse izleriz kesin
Aynen bakalım
Koskoca akını koymuşlar
Evet Acun o kadar da salak değildir zaten dünkü hatayı da nasıl yaptı hala aklım ermiyor
Kesin mi yani Sahranın gidecek olması bence Yiğit gidecek bro bir tüyo daha gelir senin karar değişir bence
Gelen haberler saolsun
Tam da bu:ağlama siması yapıyor demek daha doğru, bir gün gözyaşı akıttığını görmedim.
olmaz onun olduğu sahneyi silerlerKoskoca akını koymuşlar
Gün boyu şoka soktular beni
Bence akşam yine olacak ada konseyi çekildi zaten
Yok ya adam olduğu gibi bir yamuğu yokgökhan da fazla rol kesiyor gibi geliyor bana
İnş sahra kalır sayfadan gelen haber buKesin mi yani Sahranın gidecek olması bence Yiğit gidecek bro bir tüyo daha gelir senin karar değişir bence
yamuğu yok diye de sevmiyo olabiliriz belkiYok ya adam olduğu gibi bir yamuğu yok
o sayfadakiler bence yanılcak bugün ama bizde yanılabiliriz tabi ama hala fikrim aynıİnş sahra kalır sayfadan gelen haber bu
sms birinciside genel olarak TURABİ olmuş 😉
O değilde akşam akını bekliyorumo sayfadakiler bence yanılcak bugün ama bizde yanılabiliriz tabi ama hala fikrim aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?