bu ne demek oluyor akının orada olmasıMontaj olması imkansız çekim rengi aynı ! Bölümler karışmış diyenler var fakat sahra tam isim yazarken turabinin yanında kol gözüküyor turabinin yanındada sahra oturuyor ? AKIN geri gelmiş melun
Helal olsun
Şok iştedaha nolsun ? boş yere izlemişiz ?
Aslında geçen hafta YİĞİT elenmiş !bu ne demek oluyor akının orada olması
rezaletin daniskası @Bully tahkime başvurAslında geçen hafta YİĞİT elenmiş !
Turabinin dünkü söylediği lafları geçen hafta söylemiş !
Akın varken olmuş bunlar Akını karalamışlar yinede !
az kalsın alınıyodum@yakup09 ceza almışsın Abla yazan ceza alıyor görüyorsunuz.
Am aben şikayet etmiyorum bilin.Özellikle yakup'u hiç şikayet etmem.
şu yiğit yüzünden kaçırdılar dokunulmazlığı 😡 sahram yine bir kaç oyun aldı
Ya benim anlamadığım Sahra isim yazmaya giderken Akın gözükmüyor ama Turabi ayağı kalkarken Akın gözüküyor. @Eray GülerSurvivor da Akın Şoku !!!
https://www.facebook.com/
#Survivor'da Inanılmaz Olay Yaşandı Dün Akşam'ki Yarışma Esnasında Turabi Oy Kullanmaya Kalktığı Sırada Arkadan 2 Hafta Önce Elenen Akın'ın Gözüktü ( 0.25 Saniye)
İyice lost'a bağladılar adadan gidenler dönüyor, ölenler diriliyor
@Bully
@sokak sanati
@Maskeli Fedai
@ABAY_06
@Harunnn60
@Yakamoz-Asi
@eskici
@Billy Kane
@Eray Güler
@sürgünüm
@KayıpSehir
@GreatOttoman
@HachiKo
@xemrexxx
@takas
@mrt-06
@china_shangai
@beyazsoy
@Μαнoni
Cevap verAkşam AKIN yine olacak
İple çekiyorum akşamı
Acun'un oyunlarına akıl sır ermez abi kafam karman çorman valla parçaları birleştirmeye çalışıyorum hala. Eğer cidden Akın'ın hakkı yendiyse bir daha Survivor falan izlemem ben demek ki her şey yalan dolanmış. Acun'dan açıklama bekliyoruz.tövbe estağfurallah akın tekrardan hortlamış nasıl bişey bu @Bully
İşte karalama yapmışlar orda koyulaştırarak akın yokYa benim anlamadığım Sahra isim yazmaya giderken Akın gözükmüyor ama Turabi ayağı kalkarken Akın gözüküyor. @Eray Güler
Cevap ?Cevap ver
Diyorum ki tuyo veya haber var mı 😀İşte karalama yapmışlar orda koyulaştırarak akın yok
Tam kalkarken nasıl dikkat edememişler onu bende anlamadım
Turabinin dünkü lafları meğerse geçen haftaya aitmiş geçen hafta yiğiti yazmış
Açıklama bekliyoruz
Cevap ?
Yani Akın'ın gittiği hafta Turabi Yiğit'i yazmış diyorsun.İşte karalama yapmışlar orda koyulaştırarak akın yok
Tam kalkarken nasıl dikkat edememişler onu bende anlamadım
Turabinin dünkü lafları meğerse geçen haftaya aitmiş geçen hafta yiğiti yazmış
Açıklama bekliyoruz
Cevap ?
EvetYani Akın'ın gittiği hafta Turabi Yiğit'i yazmış diyorsun.
Şuanda yokDiyorum ki tuyo veya haber var mı 😀
ben sana yapacağı açıklamayı peşinen söyliyeyim montaj o maontajAcun'un oyunlarına akıl sır ermez abi kafam karman çorman valla parçaları birleştirmeye çalışıyorum hala. Eğer cidden Akın'ın hakkı yendiyse bir daha Survivor falan izlemem ben demek ki her şey yalan dolanmış. Acun'dan açıklama bekliyoruz.
Smslerle oynadığını biliyordum da ada konseyine de karışıyormuş adam meğersem. Yani ne diyecek başka işte montaj diyecek, bölümler karışmış diyecek yersen..ben sana yapacağı açıklamayı peşinen söyliyeyim montaj o maontaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?