2 kişiyi yorumlamışsın 2'sinide yerden yere vurmuşsun ne diyek başka Sahra konusunda sana katılıyorumbence hemen karar verme , belki montaj hatasıdır
smslere gelince , sms göndermek saçmalık zaten , niye gönderiyorsun ki
biraz daha yorum yapın![]()
2 kişiyi yorumlamışsın 2'sinide yerden yere vurmuşsun ne diyek başka Sahra konusunda sana katılıyorumbence hemen karar verme , belki montaj hatasıdır
smslere gelince , sms göndermek saçmalık zaten , niye gönderiyorsun ki
biraz daha yorum yapın![]()
Şok oldum amaNeyse artık Acun bir açıklama yapacaktır elbet yapmalı.![]()
Dün ada konseyinde AKIN vardı
avatarın güzelmişMerve dün kazanınca Anadolu kızıyım dedi ya anasını satayım herkes anadolu çocuğu zaten bu nasıl iş.![]()
Oha şaka değil dimi ? Ben dün tam izleyemedim.Dün ada konseyinde AKIN vardı
Daha nolsun![]()
Turabiye Net Tuzak Kuruldu Çok Net Dun Dedim hayaletmi gördüm hemen montajla kaldırmıslar nede olsa turabi araba aldı demiKaldırıldı malesf
Artık kim kazanırsa kazansınTurabiye Net Tuzak Kuruldu Çok Net Dun Dedim hayaletmi gördüm hemen montajla kaldırmıslar nede olsa turabi araba aldı demi![]()
Adamın içi temizmiş vallaTurabi Akın heran çıkabilir diye korkuyorum diyordu haklı çıktı valla.![]()
İzliyor musun sen L&M ?avatarın güzelmiş![]()
Tuzak kuruldu derken biraz anlatın ya dün izleyemedim benTurabiye Net Tuzak Kuruldu Çok Net Dun Dedim hayaletmi gördüm hemen montajla kaldırmıslar nede olsa turabi araba aldı demi![]()
eh biraz izledimİzliyor musun sen L&M ?
Tuzak kuruldu derken biraz anlatın ya dün izleyemedim ben![]()
Video linkini atsana bakayımArtık kim kazanırsa kazansın
Herşey yalanmış
Adamın içi temizmiş valla
Yine geldi![]()
Kesmişler o bölümüeh biraz izledim
Video linkini atsana bakayım![]()
Oha ya izledim ve net olarak gördüm. Smsmiş ada konseyiymiş hepsi yalan dolan demek ki Acun ne isterse o oluyor!Kesmişler o bölümü
ama facede Survıvor Türkiye Fan Club sayfasına bak çok güzel bir şekilde videosunu atmış ordan izle@Bully sende burdan bak çok net ve çok güzel çekmişler
![]()
Montaj olması imkansız çekim rengi aynı ! Bölümler karışmış diyenler var fakat sahra tam isim yazarken turabinin yanında kol gözüküyor turabinin yanındada sahra oturuyor ? AKIN geri gelmiş melunOha ya izledim ve net olarak gördüm. Smsmiş ada konseyiymiş hepsi yalan dolan demek ki Acun ne isterse o oluyor!
Helal olsun