- Reaksiyon puanı
- 59,645
- Puanı
- 1,060
O zaman 2 günün sonucu:Bilemiyecem
Sende biliyorsun gitmeyeceğini
2 kere birinde Turabi diğerinde Gökhan kazandı
Gökhan 5-2 Turabi
O zaman 2 günün sonucu:Bilemiyecem
Sende biliyorsun gitmeyeceğini
2 kere birinde Turabi diğerinde Gökhan kazandı
Melun sayıyor resmenO zaman 2 günün sonucu:
Gökhan 5-2 Turabi
Acun arabayı alanı 1.yapmaz@Maskeli Fedai turabi arabayı kazandı duygu ve düşüncelerini alalım istersen
Yarın daha da fark atar Gökhan parkur tam onluk.Melun sayıyor resmen
Acun arabayı alanı 1.yapmaz
ne alaka ?Melun sayıyor resmen
Acun arabayı alanı 1.yapmaz
Önceki yıllarda hep böyleydi içime kurt düşürdü Bullyne alaka ?
Turabi ezer geçer GökhanıYarın daha da fark atar Gökhan parkur tam onluk.
Turabi iyi rezil oldu bu hafta Allah'tan Ahmet sakattıÖnceki yıllarda hep böyleydi içime kurt düşürdü Bully
Turabi ezer geçer Gökhanı
Geçen haftada Gökhan rezil olduTurabi iyi rezil oldu bu hafta Allah'tan Ahmet sakattı
Tolga'nın varlığı takımın tüm moralini bozuyordu o gidince şova başladılar.Geçen haftada Gökhan rezil oldu
Sence kim gider yarın ? gerçek fikrini söyleTolga'nın varlığı takımın tüm moralini bozuyordu o gidince şova başladılar.
Yiğit gidecekmiş gibi bir hisse kapıldım sanki.Sence kim gider yarın ? gerçek fikrini söyle
merve nasıl yendi ama turabiyiTurabi iyi rezil oldu bu hafta Allah'tan Ahmet sakattı
Evet 2 günde toplamda 4 kere yendi Turabi'yi 2 kez kaybetti. İyi gömdü.merve nasıl yendi ama turabiyi
Melunlara işbirliğimerve nasıl yendi ama turabiyi
Sahra gitsinYiğit gidecekmiş gibi bir hisse kapıldım sanki.
Niye Yiğit'i çok mu seviyonMelunlara işbirliği
Sahra gitsin
senin hislerinde kuvvetliymiş ,ama ben kötü düşünürek akını gönderebildim mesela@Eray Güler ne dedim sana ben ünlüler alıcak içime doğdu diye bro ? o hissi aldım ama
Harun geri mesajlara bak ne yazmışım@Maskeli Fedai çok alıngansın sende , arabada kazandık sevin biraz
senin hislerinde kuvvetliymiş ,ama ben kötü düşünürek akını gönderebildim mesela, ben daha kuvvetliyim
@Bully
Aferin sana melun.@Maskeli Fedai çok alıngansın sende , arabada kazandık sevin biraz
senin hislerinde kuvvetliymiş ,ama ben kötü düşünürek akını gönderebildim mesela, ben daha kuvvetliyim
@Bully
Yaptığı çok yanlış bişiydiNe çabuk soğudun öyle? 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?