- Reaksiyon puanı
- 59,647
- Puanı
- 1,060
O zaman 2 günün sonucu:Bilemiyecem
Sende biliyorsun gitmeyeceğini
2 kere birinde Turabi diğerinde Gökhan kazandı
Gökhan 5-2 Turabi
O zaman 2 günün sonucu:Bilemiyecem
Sende biliyorsun gitmeyeceğini
2 kere birinde Turabi diğerinde Gökhan kazandı
Melun sayıyor resmenO zaman 2 günün sonucu:
Gökhan 5-2 Turabi![]()
![]()
![]()
Acun arabayı alanı 1.yapmaz@Maskeli Fedai turabi arabayı kazandı duygu ve düşüncelerini alalım istersen![]()
Yarın daha da fark atar Gökhan parkur tam onluk.Melun sayıyor resmen
Acun arabayı alanı 1.yapmaz![]()
ne alaka ?Melun sayıyor resmen
Acun arabayı alanı 1.yapmaz![]()
Önceki yıllarda hep böyleydi içime kurt düşürdü Bullyne alaka ?
Turabi ezer geçer GökhanıYarın daha da fark atar Gökhan parkur tam onluk.![]()
Turabi iyi rezil oldu bu hafta Allah'tan Ahmet sakattıÖnceki yıllarda hep böyleydi içime kurt düşürdü Bully
Turabi ezer geçer Gökhanı![]()
Geçen haftada Gökhan rezil olduTurabi iyi rezil oldu bu hafta Allah'tan Ahmet sakattı![]()
Tolga'nın varlığı takımın tüm moralini bozuyordu o gidince şova başladılar.Geçen haftada Gökhan rezil oldu![]()
Sence kim gider yarın ? gerçek fikrini söyleTolga'nın varlığı takımın tüm moralini bozuyordu o gidince şova başladılar.![]()
Yiğit gidecekmiş gibi bir hisse kapıldım sanki.Sence kim gider yarın ? gerçek fikrini söyle![]()
merve nasıl yendi ama turabiyiTurabi iyi rezil oldu bu hafta Allah'tan Ahmet sakattı![]()
Evet 2 günde toplamda 4 kere yendi Turabi'yi 2 kez kaybetti. İyi gömdü.merve nasıl yendi ama turabiyi![]()
Melunlara işbirliğimerve nasıl yendi ama turabiyi![]()
Sahra gitsinYiğit gidecekmiş gibi bir hisse kapıldım sanki.![]()
Niye Yiğit'i çok mu seviyonMelunlara işbirliği
Sahra gitsin![]()
senin hislerinde kuvvetliymiş ,ama ben kötü düşünürek akını gönderebildim mesela@Eray Güler ne dedim sana ben ünlüler alıcak içime doğdu diye bro ? o hissi aldım ama![]()
Harun geri mesajlara bak ne yazmışım@Maskeli Fedai çok alıngansın sende , arabada kazandık sevin biraz
senin hislerinde kuvvetliymiş ,ama ben kötü düşünürek akını gönderebildim mesela, ben daha kuvvetliyim
@Bully
Aferin sana melun.@Maskeli Fedai çok alıngansın sende , arabada kazandık sevin biraz
senin hislerinde kuvvetliymiş ,ama ben kötü düşünürek akını gönderebildim mesela, ben daha kuvvetliyim
@Bully
Yaptığı çok yanlış bişiydiNe çabuk soğudun öyle? 😱![]()