- Reaksiyon puanı
- 59,657
- Puanı
- 1,060
O da bir bakış açısı ama Yiğit iyi performans gösteremeyecek bence.Yediler ya ağırlaşmıştılar dengede dururlar.
Reklam @RevaN. ss
O da bir bakış açısı ama Yiğit iyi performans gösteremeyecek bence.Yediler ya ağırlaşmıştılar dengede dururlar.
Turabi kazanamazsa üzülürüm yaAcun arabayı Turabi'ye yarışmayı da Gökhan'a verecek.
Turabi arabayı çok istedi yazık nerde alacak daha kazandığı iyi oldu.Turabi kazanamazsa üzülürüm yaama Gökhan gözüme girdi
Bunlar nasıl evlat??? Annelerine sitem etmeyi geçtim olayı büyütüp analarinini üstüne yürüyorlarmış😱Turabi yapmiyormuş afferin çoğğğcuğum@sokak sanati
Gökhan adamlığa adım attıTurabi arabayı çok istedi yazık nerde alacak daha kazandığı iyi oldu.Gökhan adamlığını gösterdi.
O hep adamdı şimdiye kadar göremeyenler ya da görmek istemeyenler utansın.Gökhan adamlığa adım attı
O değilde Ahmet oyunu bilerek verdi sankiO hep adamdı şimdiye kadar göremeyenler ya da görmek istemeyenler utansın.
Tebrik edeceğine pis pis gülüyorsun.O değilde Ahmet oyunu bilerek verdi sanki
Bana neOyunu izleyemeyeceğim @Maskeli Fedai inciğine cinciğine her şeyi ayrıntılı anlatan bir mesaj oluşturup beni etketlersen güzel olur.
23:30'da buradayım.
Sana ne aynen niye çelişmeye çalıştın yine kendinle.Seni etiketlemedin ki.Bana ne
Sen hala tüyolarda mısınSana ne aynen niye çelişmeye çalıştın yine kendinle.Seni etiketlemedin ki.
Bu arada ilk tüyo yanlış çıktı devamı olur umarım.
Gökhan kazandı.
Sen hala tüyolarda mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?