- Reaksiyon puanı
- 59,691
- Puanı
- 1,060
O da bir bakış açısı ama Yiğit iyi performans gösteremeyecek bence.Yediler ya ağırlaşmıştılar dengede dururlar.![]()
Reklam @RevaN. ss
O da bir bakış açısı ama Yiğit iyi performans gösteremeyecek bence.Yediler ya ağırlaşmıştılar dengede dururlar.![]()
Turabi kazanamazsa üzülürüm yaAcun arabayı Turabi'ye yarışmayı da Gökhan'a verecek.![]()
Turabi arabayı çok istedi yazık nerde alacak daha kazandığı iyi oldu.Turabi kazanamazsa üzülürüm yaama Gökhan gözüme girdi
![]()
Bunlar nasıl evlat??? Annelerine sitem etmeyi geçtim olayı büyütüp analarinini üstüne yürüyorlarmış😱Turabi yapmiyormuş afferin çoğğğcuğum
@sokak sanati
Gökhan adamlığa adım attıTurabi arabayı çok istedi yazık nerde alacak daha kazandığı iyi oldu.Gökhan adamlığını gösterdi.
![]()
O hep adamdı şimdiye kadar göremeyenler ya da görmek istemeyenler utansın.Gökhan adamlığa adım attı![]()
O değilde Ahmet oyunu bilerek verdi sankiO hep adamdı şimdiye kadar göremeyenler ya da görmek istemeyenler utansın.![]()
Tebrik edeceğine pis pis gülüyorsun.O değilde Ahmet oyunu bilerek verdi sanki![]()
Bana neOyunu izleyemeyeceğim @Maskeli Fedai inciğine cinciğine her şeyi ayrıntılı anlatan bir mesaj oluşturup beni etketlersen güzel olur.
23:30'da buradayım.![]()
Sana ne aynen niye çelişmeye çalıştın yine kendinle.Seni etiketlemedin ki.Bana ne![]()
Sen hala tüyolarda mısınSana ne aynen niye çelişmeye çalıştın yine kendinle.Seni etiketlemedin ki.
Bu arada ilk tüyo yanlış çıktı devamı olur umarım.![]()
Gökhan kazandı.
Sen hala tüyolarda mısın![]()