Perşembe akşamı gören görecektir !geliceği varsa göreceği de var
Perşembe akşamı gören görecektir !geliceği varsa göreceği de var
acundan duymuşsun neler olacağını artistlik yapıyon bize burdaPerşembe akşamı gören görecektir !
Yav hehe ! Çok az kaldı ! ŞAMPİYONUMUZ TURABİ olunca görücem sizi !acundan duymuşsun neler olacağını artistlik yapıyon bize burda
TURABİ ŞAMPİYON OLACAK !Şu Gökan finale çıkarsa işler karışır umarım bireyselde elenir.
ben inanmam turabinin şampiyon olduğuna şimdiden söyleyimYav hehe ! Çok az kaldı ! ŞAMPİYONUMUZ TURABİ olunca görücem sizi !
TURABİ ŞAMPİYON OLACAK !
RAHAT OL 😉
ne oldu la kortun mu gökhandanŞu Gökan finale çıkarsa işler karışır umarım bireyselde elenir.
Yav hehe ! Çok az kaldı ! ŞAMPİYONUMUZ TURABİ olunca görücem sizi !
TURABİ ŞAMPİYON OLACAK !
RAHAT OL 😉
Survivor özetteki ödül neydi?? yada bu kız ne için ağlıyorYok artık diyorum yaa. Nasıl abartı realite içinde bunlar. Sanırsın birsi öldü
o adaya düşsem hemen ölmek isterimHadi inşallah.
Uhh kimler gelmiş konuya.
Orası Survivor her şey olabilir.
o adaya düşsem hemen ölmek isterim
Tek olsam survivor izlerdim ama değilimYok artık ne işin var orada bu konuya düştün artık bol bol etiketliyoruz bu akşam seni.
Merve nasıl eledi Tolga'yı şaşıyorum @Forumdash .
Ders çalışıyorum ödül oyunu başlayınca beni mentollermisin?Ödül oyunu başlıyor. Ünlülere gönülden başarılar. Turabi çakılacak inşallah.
Tek olsam survivor izlerdim ama değilimyaz havalari balkondayım camdan içeri bakıyorumReklam arası açmişlar.
Ödül oyunu başlıyor. Ünlülere gönülden başarılar. Turabi çakılacak inşallah.
Ben bişey izlemiyorum haber açmak için haber okuyorumHımmm.
Ne izliyorsunuz bu arada erkekler kızlarla oynuyor ilginç bölüm olacak kimse kaçırmasın söyle yanındakilere
Yuhhh nasıl bir kin.😱Umarım ünlülerin hepsi çakılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?