Perşembe akşamı gören görecektir !geliceği varsa göreceği de var![]()
Perşembe akşamı gören görecektir !geliceği varsa göreceği de var![]()
acundan duymuşsun neler olacağını artistlik yapıyon bize burdaPerşembe akşamı gören görecektir !
Yav hehe ! Çok az kaldı ! ŞAMPİYONUMUZ TURABİ olunca görücem sizi !acundan duymuşsun neler olacağını artistlik yapıyon bize burda![]()
TURABİ ŞAMPİYON OLACAK !Şu Gökan finale çıkarsa işler karışır umarım bireyselde elenir.![]()
ben inanmam turabinin şampiyon olduğuna şimdiden söyleyimYav hehe ! Çok az kaldı ! ŞAMPİYONUMUZ TURABİ olunca görücem sizi !
TURABİ ŞAMPİYON OLACAK !
RAHAT OL 😉
ne oldu la kortun mu gökhandanŞu Gökan finale çıkarsa işler karışır umarım bireyselde elenir.![]()
Yav hehe ! Çok az kaldı ! ŞAMPİYONUMUZ TURABİ olunca görücem sizi !
TURABİ ŞAMPİYON OLACAK !
RAHAT OL 😉
Survivor özetteki ödül neydi?? yada bu kız ne için ağlıyorYok artık diyorum yaa. Nasıl abartı realite içinde bunlar. Sanırsın birsi öldü
![]()
o adaya düşsem hemen ölmek isterimHadi inşallah.
Uhh kimler gelmiş konuya.
Orası Survivor her şey olabilir.![]()
o adaya düşsem hemen ölmek isterim![]()
Tek olsam survivor izlerdim ama değilimYok artık ne işin var orada bu konuya düştün artık bol bol etiketliyoruz bu akşam seni.
Merve nasıl eledi Tolga'yı şaşıyorum @Forumdash .![]()
Ders çalışıyorum ödül oyunu başlayınca beni mentollermisin?Ödül oyunu başlıyor. Ünlülere gönülden başarılar. Turabi çakılacak inşallah.![]()
Tek olsam survivor izlerdim ama değilimyaz havalari balkondayım camdan içeri bakıyorum
Reklam arası açmişlar.
Ödül oyunu başlıyor. Ünlülere gönülden başarılar. Turabi çakılacak inşallah.![]()
Ben bişey izlemiyorum haber açmak için haber okuyorumHımmm.
Ne izliyorsunuz bu arada erkekler kızlarla oynuyor ilginç bölüm olacak kimse kaçırmasın söyle yanındakilere
Yuhhh nasıl bir kin.😱Umarım ünlülerin hepsi çakılır.![]()