Maskeli Fedai
Favori Üye
Akına inanacak değilim ya benim gözümde sinsiOna atılan sinsi iftiralarına da çok iyi cevap verdi yalnız.
Akına inanacak değilim ya benim gözümde sinsiOna atılan sinsi iftiralarına da çok iyi cevap verdi yalnız.
Akın her şeyi anlattı bir kere. Diğerleri kulislerini kamera arkasında yaparken Akın kameraların önünde yapıyormuş bilerek ki insanlar görsün diye. Her şeyi insanların yüzüne söylemeseydi, her olayda ilk sözü almasaydı keşke Akın..Akına inanacak değilim ya benim gözümde sinsi
Ben gördüğüme inanırım orda insanları küçük düşürmeye çalışıyorduAkın her şeyi anlattı bir kere. Diğerleri kulislerini kamera arkasında yaparken Akın kameraların önünde yapıyormuş bilerek ki insanlar görsün diye. Her şeyi insanların yüzüne söylemeseydi, her olayda ilk sözü almasaydı keşke Akın..
Akın dediyse Turabi olacakAkın şampiyon kim olur sorusuna Gökhan dedi
Aklın yolu bir.Akın şampiyon kim olur sorusuna Gökhan dedi
Bilerek yapmaz Akın.Ben gördüğüme inanırım orda insanları küçük düşürmeye çalışıyordu
Akın dediyse Turabi olacak
Baya konuştular zaman yetmedi izledimAklın yolu bir.Demek ki doğru yoldayım ben de Akın ne derse o
Bilerek yapmaz Akın.
Çok güzel ve doğru konuştu ama kendisine edilen sinsi laflarının içinin boş olduğunu gösterdi. Furkan hiçbir şey diyemedi.Baya konuştular zaman yetmedi izledim
Bilerek yaptığı ortada işte hani insanlara ben böyleyim imajı vermeye çalışıyor ama kendi tuzağına düştü.Aklın yolu bir.Demek ki doğru yoldayım ben de Akın ne derse o
Bilerek yapmaz Akın.
Akın konuştu onlar dinledi hiç susmadıÇok güzel ve doğru konuştu ama kendisine edilen sinsi laflarının içinin boş olduğunu gösterdi. Furkan hiçbir şey diyemedi.
Yav he heBilerek yaptığı ortada işte hani insanlara ben böyleyim imajı vermeye çalışıyor ama kendi tuzağına düştü.
Onun da sonu kötü oldu ama.Tabi ya Tolga onun üzerinden iyi prim yaptı
Sanki Turabi gidecekOnun da sonu kötü oldu ama.Bundan sonra ünlüler şov başlıyor.
Olsun gönüllülerin kaybetmesi demek Turabi'nin zor anlar yaşaması demek. Elenme stresini yine tadacak.Sanki Turabi gidecekYiğit veya Sahra gider
Sembolü alacakOlsun gönüllülerin kaybetmesi demek Turabi'nin zor anlar yaşaması demek. Elenme stresini yine tadacak.
Yav he heAyrıca Akın çok güzel cevaplar verdi Furkan ne kadar kötülemeye çalışsa da başarılı olamadı.
Bence konseyde Sahra'nın adı çıkacak sembolü de Yiğit alacak.Sembolü alacak
Melek gibi adama neler diyorsun sen öyle melunFurkan'ım melek yüzlü sunucumuz yine Akın'ın oyunlarını bozamamış yılanı tatlı dille bile çıkaramamış yaa bu yılan bilenen yılanlardan değil.
Ad yazma yok ki 3 ü sembol oynayacakalr kazanan kişi dokunulmaz diğer ikisi sms eBence konseyde Sahra'nın adı çıkacak sembolü de Yiğit alacak.
Melek gibi adama neler diyorsun sen öyle melun
Bence konseyde Sahra'nın adı çıkacak sembolü de Yiğit alacak.
Melek gibi adama neler diyorsun sen öyle melun
Kesin mi ilk dediğin?Ad yazma yok ki 3 ü sembol oynayacakalr kazanan kişi dokunulmaz diğer ikisi sms e
Melek gibi adam Akın mı
Komik.Yılanların öcünde oynasın anca orada melek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?