o bombalar düşmese bari buraya 😵Helal olsun adamıma.Akşam daha ne bombalar patlayacak
o bombalar düşmese bari buraya 😵Helal olsun adamıma.Akşam daha ne bombalar patlayacak
yokbu arada beni etiketlemmemişsin en iç güveysimiyim 😱
Hayırlısıo bombalar düşmese bari buraya 😵
sokak sanati aktif mi ? 😵yokŞuan aktif bunu konuşanları görünce burdakileri etiketledimseni göremedimonun için yoksa gördükçe etkiketliyorum
tarihe not düşürülmeliHayırlısıBu arada Akın Duygu'ya şanssız demiş kötü bir şey dememiş yani
birazda biz sevinelimBen sevinmedimNeyse bizde new york kazandık milli takımın maçını izledik daha güzeldi bizimki
aktif derken az önce konuşuyorlardı bak görürsünsokak sanati aktif mi ? 😵
valla bana düşman olduğunu bu kadar belli etmeseydin
Aynenbirazda biz sevinelim
benimde duygu bal 😎
Peki şu anki yarışmacılar arasında bir seçim yapacak olsan hangisini seçerdin avatarın olarakbenimde duygu bal 😎
sen dün hasta filan değildin dimi ?
çok iyi yapmışsın aga bende yapacam zaten
Peki şu anki yarışmacılar arasında bir seçim yapacak olsan hangisini seçerdin avatarın olarak
Bende diyorum ne diyor
gökhan-turabi
sen değildin pardon , başkasıyla akrıştırdım
Zıt kişilikler.
gökhan-turabi
sen değildin pardon , başkasıyla akrıştırdım
sanki kendisi Survivor halkla ilişkiler bakanıda , o nerden bilsin@Eray Güler bu yarışma 6 günde nasıl bitecek bir bilgin var mı
Zıt kişilikler.Bundan sonra 2 tarafa da yakın durursun artık en azından eskisi kadar karşımda olmazsın
Orasını bende anlamadım hatta temmuzu bulur diyodum@Eray Güler bu yarışma 6 günde nasıl bitecek bir bilgin var mı
Cümlenin ilk kısmını beğendim.sanki kendisi Survivor halkla ilişkiler bakanıda , o nerden bilsin
gökhana daha yakınım çünkü bir yanlışını görmedim , ama turabiyide seviyorum
Cümlenin ilk kısmını beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?