o bombalar düşmese bari buraya 😵Helal olsun adamıma.Akşam daha ne bombalar patlayacak
![]()
o bombalar düşmese bari buraya 😵Helal olsun adamıma.Akşam daha ne bombalar patlayacak
![]()
yokbu arada beni etiketlemmemişsin en iç güveysimiyim 😱
Hayırlısıo bombalar düşmese bari buraya 😵
sokak sanati aktif mi ? 😵yokŞuan aktif bunu konuşanları görünce burdakileri etiketledim
seni göremedim
onun için yoksa gördükçe etkiketliyorum
![]()
tarihe not düşürülmeliHayırlısıBu arada Akın Duygu'ya şanssız demiş kötü bir şey dememiş yani
![]()
birazda biz sevinelimBen sevinmedimNeyse bizde new york kazandık milli takımın maçını izledik daha güzeldi bizimki
![]()
aktif derken az önce konuşuyorlardı bak görürsünsokak sanati aktif mi ? 😵
valla bana düşman olduğunu bu kadar belli etmeseydin![]()
Aynenbirazda biz sevinelim![]()
benimde duygu bal 😎
Peki şu anki yarışmacılar arasında bir seçim yapacak olsan hangisini seçerdin avatarın olarakbenimde duygu bal 😎
sen dün hasta filan değildin dimi ?
çok iyi yapmışsın aga bende yapacam zaten
Peki şu anki yarışmacılar arasında bir seçim yapacak olsan hangisini seçerdin avatarın olarak![]()
Bende diyorum ne diyor
gökhan-turabi
sen değildin pardon , başkasıyla akrıştırdım![]()
Zıt kişilikler.
gökhan-turabi
sen değildin pardon , başkasıyla akrıştırdım![]()
sanki kendisi Survivor halkla ilişkiler bakanıda , o nerden bilsin@Eray Güler bu yarışma 6 günde nasıl bitecek bir bilgin var mı![]()
Zıt kişilikler.Bundan sonra 2 tarafa da yakın durursun artık en azından eskisi kadar karşımda olmazsın
![]()
Orasını bende anlamadım hatta temmuzu bulur diyodum@Eray Güler bu yarışma 6 günde nasıl bitecek bir bilgin var mı![]()
Cümlenin ilk kısmını beğendim.sanki kendisi Survivor halkla ilişkiler bakanıda , o nerden bilsin
gökhana daha yakınım çünkü bir yanlışını görmedim , ama turabiyide seviyorum
Cümlenin ilk kısmını beğendim.![]()