Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
survivor bitiyor ya ondan sordum
bu arada 15 dk sonramı aklına geldi cvp vermek
Sen sanki bana hemen cevap veriyon her zaman emin ol en hızlı cevap verenlerden biri benimdir

Siz yaparsanız ben de yaparım bi konuşma

ciddi birşey yok aga ama arada böyle sıkıntılar olur
bu arada fragmanı izledim fragman fena aga
Aynen aga Merve Turabi'yi yiyecek gibi
Ödül de ünlülerde bence.

Sen sanki bana hemen cevap veriyon her zaman emin ol en hızlı cevap verenlerden biri benimdir

Siz yaparsanız ben de yaparım bi konuşma

Aynen aga Merve Turabi'yi yiyecek gibi
Ödül de ünlülerde bence.
olabilir aga mobilim tam anlayamadım tüm kapışmaları yarın daha detaylı izlerim ama ahmet oynamıyor galiba

Duygu da çok kötüledi onu her şey karşılıklı.
aslında bunların ikisi iyi anlaşıyordu , hatta bir ara aşık mı bunlar denildi
sonra çok net hatırlıyorum ipleri akın kopardı , tolga ile kavg ettikleri zaman akın duygunun kendisine hak vermesini istedi , duyguda ne tolgayı savundu ne akını , ortada olmayı seçti sonra düşman oldular 😱

Duygu da Akın'a hak verseymiş.
Zaten eğer Akın'la anlaşabilselerdi karşı adaya ikisi değil Tolga giderdi böylece ünlüler daha avantajlı konuma gelebilirdi.

aslında sahranın yerine yiğiti oynatabilirdiler ama kızların oynaması zorunlu galiba o yüzden yiğit oynamıyor galiba
Belki de Ahmet sakatlığından dolayı oynayamayacak durumda olduğu için kızların erkeklerle oynaması kuralı gelmiştir.

Duygu da Akın'a hak verseymiş.
Zaten eğer Akın'la anlaşabilselerdi karşı adaya ikisi değil Tolga giderdi böylece ünlüler daha avantajlı konuma gelebilirdi.
akın beyde duyguya bu kadar düşman olmasaymış

akın kendisi ile bile dedi olayları büyütüyorum diye , buda onun yaptığı hatalardan birisi

olabilir ama kızlar erkeklerle elbet oynayacaktı bireysele döndüğünde falan oynacaktı ama erkene almış olabilirler iyi de olmuş

evt bencede

hatta duygunu anlattığına göre akın duyguya çiçek vermiş ,sen bu adanın çiçeğisin filan demiş , hatta diyormuş ki ben duygunun tabağından yerim demiş , neler dönüyor habemiz yok
Sonunu getirememişler maalesef.

olabilir ama kızlar erkeklerle elbet oynayacaktı bireysele döndüğünde falan oynacaktı ama erkene almış olabilirler iyi de olmuş
Evet ama ben şimdiye kadar hiçbir Survivor'da kızlarla erkeklerin parkur oyunlarında karşılıklı yarıştıklarını hatırlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...