Maskeli Fedai
Favori Üye
Merve ancak arkadan bakarMerve Turabi'yi gömecek bence oyunda.
Merve ancak arkadan bakarMerve Turabi'yi gömecek bence oyunda.
Pek öyle görünmüyor oyunda aynı anda atış yapıyorlar.Merve ancak arkadan bakar
Merve hızlıPek öyle görünmüyor oyunda aynı anda atış yapıyorlar.
Aynen kız iyice hırs yapar. Yiğit ve Turabi'den puanlar alacaktır geçer onları.Merve hızlı
Ağzını hayra aç .ssAynen kız iyice hırs yapar. Yiğit ve Turabi'den puanlar alacaktır geçer onları.Oyun da ünlülerin olacak gibi.
siz fragmanları ekleyince bende bir yazı geçeyim dedimEe bunları herkes biliyor zaten.
İyi ettin.siz fragmanları ekleyince bende bir yazı geçeyim dedim
Turabi şampiyon olamazsa çok üzülürümİyi ettin.Vay be haftaya bugün bitiyor Survivor.
Ben de Turabi şampiyon olursa çok üzülürüm.Turabi şampiyon olamazsa çok üzülürüm
Nedir bu antiliğinBen de Turabi şampiyon olursa çok üzülürüm.Gökhan olacak inşallah.
Sevemiyorum o melunu Akın'ın arkasından çok salladı.Nedir bu antiliğin
gerçekten çok üzülüyorum bitmesineİyi ettin.Vay be haftaya bugün bitiyor Survivor.
Turabiyi tutuyon herhaldegerçekten çok üzülüyorum bitmesine
Akını sevmiyordu amaSevemiyorum o melunu Akın'ın arkasından çok salladı.
tutmak demeyelim , ama gökhanda hak ediyorTurabiyi tutuyon herhalde
Sevmiyorum işte Turabi'yi bu yüzden antiliğim yarışma bitene kadar tüm hızla sürecek.Turabiyi tutuyon herhalde
Akını sevmiyordu ama
Turabinin hakkı ama hem Duyguda Turabiyi tutuyortutmak demeyelim , ama gökhanda hak ediyor
Bende finale kadar cevap verecemSevmiyorum işte Turabi'yi bu yüzden antiliğim yarışma bitene kadar tüm hızla sürecek.
Hodrimeydan melun.Turabinin hakkı ama hem Duyguda Turabiyi tutuyor
Bende finale kadar cevap verecem
evt ama ben gökhanın bir yanlışını görmedim , mesela ahmeti neden hiiç desteklemedim kızlara krşı tutumu , merveyi neden desteklemedim itici , arkadaşını sırtından bıcakladığı için , yiğit ve sahrya hiç girmeyeceğimTurabinin hakkı ama hem Duyguda Turabiyi tutuyor
Bende finale kadar cevap verecem
Gece gündüz tam 1 hafta boyunca senle tartışacağımHodrimeydan melun.
Katılıyorumevt ama ben gökhanın bir yanlışını görmedim , mesela ahmeti neden hiiç desteklemedim kızlara krşı tutumu , merveyi neden desteklemedim itici , arkadaşını sırtından bıcakladığı için , yiğit ve sahrya hiç girmeyeceğim
ama gökhanın hiç yanlışı yok , yanlışı olmayan insanı eleştiremem
senin destekçilerin vardı ne oldu onlaraHodrimeydan melun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?