Maskeli Fedai
Favori Üye
Merve ancak arkadan bakarMerve Turabi'yi gömecek bence oyunda.![]()
Merve ancak arkadan bakarMerve Turabi'yi gömecek bence oyunda.![]()
Pek öyle görünmüyor oyunda aynı anda atış yapıyorlar.Merve ancak arkadan bakar![]()
Merve hızlıPek öyle görünmüyor oyunda aynı anda atış yapıyorlar.![]()
Aynen kız iyice hırs yapar. Yiğit ve Turabi'den puanlar alacaktır geçer onları.Merve hızlı![]()
Ağzını hayra aç .ssAynen kız iyice hırs yapar. Yiğit ve Turabi'den puanlar alacaktır geçer onları.Oyun da ünlülerin olacak gibi.
![]()
siz fragmanları ekleyince bende bir yazı geçeyim dedimEe bunları herkes biliyor zaten.![]()
İyi ettin.siz fragmanları ekleyince bende bir yazı geçeyim dedim![]()
Turabi şampiyon olamazsa çok üzülürümİyi ettin.Vay be haftaya bugün bitiyor Survivor.
![]()
Ben de Turabi şampiyon olursa çok üzülürüm.Turabi şampiyon olamazsa çok üzülürüm![]()
Nedir bu antiliğinBen de Turabi şampiyon olursa çok üzülürüm.Gökhan olacak inşallah.
![]()
Sevemiyorum o melunu Akın'ın arkasından çok salladı.Nedir bu antiliğin![]()
gerçekten çok üzülüyorum bitmesineİyi ettin.Vay be haftaya bugün bitiyor Survivor.
![]()
Turabiyi tutuyon herhaldegerçekten çok üzülüyorum bitmesine![]()
Akını sevmiyordu amaSevemiyorum o melunu Akın'ın arkasından çok salladı.![]()
tutmak demeyelim , ama gökhanda hak ediyorTurabiyi tutuyon herhalde![]()
Sevmiyorum işte Turabi'yi bu yüzden antiliğim yarışma bitene kadar tüm hızla sürecek.Turabiyi tutuyon herhalde
Akını sevmiyordu ama![]()
Turabinin hakkı ama hem Duyguda Turabiyi tutuyortutmak demeyelim , ama gökhanda hak ediyor![]()
Bende finale kadar cevap verecemSevmiyorum işte Turabi'yi bu yüzden antiliğim yarışma bitene kadar tüm hızla sürecek.![]()
Hodrimeydan melun.Turabinin hakkı ama hem Duyguda Turabiyi tutuyor
Bende finale kadar cevap verecem![]()
evt ama ben gökhanın bir yanlışını görmedim , mesela ahmeti neden hiiç desteklemedim kızlara krşı tutumu , merveyi neden desteklemedim itici , arkadaşını sırtından bıcakladığı için , yiğit ve sahrya hiç girmeyeceğimTurabinin hakkı ama hem Duyguda Turabiyi tutuyor
Bende finale kadar cevap verecem![]()
Gece gündüz tam 1 hafta boyunca senle tartışacağımHodrimeydan melun.![]()
Katılıyorumevt ama ben gökhanın bir yanlışını görmedim , mesela ahmeti neden hiiç desteklemedim kızlara krşı tutumu , merveyi neden desteklemedim itici , arkadaşını sırtından bıcakladığı için , yiğit ve sahrya hiç girmeyeceğim
ama gökhanın hiç yanlışı yok , yanlışı olmayan insanı eleştiremem![]()
senin destekçilerin vardı ne oldu onlaraHodrimeydan melun.![]()