Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Tolga 3. olduğu sms ten beri oyları düşmekte abi internette hiçbir sestekçisi yok elenmesi doğru

geçen yıl acun gönüllülerden 1. yapmak istiyordu , ve öylede oldu ,
ayrıca merve atmış işte diyorsun o zman serenayıond aartması lazımdı , dediğim gibi smsler ile oynanıyor

geçen yıl acun gönüllülerden 1. yapmak istiyordu , ve öylede oldu ,
ayrıca merve atmış işte diyorsun o zman serenayıond aartması lazımdı , dediğim gibi smsler ile oynanıyor
Yav arkadaşım Serenay kim ya abartıyorsunuz başarısız bir yarışmacı ve başarısız yarışmacı elenmeye mahkumdur

Konu icerisinde sadece yarisma ile ilgili yorumlariniza yer verin. Kim kimi tutarsa tutsun, laf atmanin yeri burasi degil.

Konu tekrar acik.

herkes yine coşmuş ahmet merveyi deyince kesin gözle bakmış herkes mervenin gideceğine ama adada kalarak herkese güzel bi ders verdi mervem benim
türk halkı bu sefer mervenin hakettiği sms leri gönderdi ve hem tolgayı hem serenayı geride bıraktı son 2ye umarım kalırsın sonuna kadar merve,ahmet ve gökhan sonuna kadar ÜNLÜLER!

Son iki Turabi Gökhan olacak

Turabi belki bu kadar ukala ve küstah olmasadı en azından ben severdim. Çok ukala ve küstah birisi. Kendini lider sanıyor, herkesi ezmeye çalışıyor, kendini herkesten üstün görüyor. Hiç sevmem bu tipleri.

Sahra da onun kız versiyonu. Berne iyi dövmüştü. Onun da kulaklarını çınlatalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...