Maskeli Fedai
Favori Üye
Beni güldürmedihttp://www.acunn.com/video/survivor/gokhanin-ailesiyle-konusmasinda-espriler-havalarda-ucustu/8412
Gökhan'ın Ailesiyle görüşmesi fena güldürdü.
Beni güldürmedihttp://www.acunn.com/video/survivor/gokhanin-ailesiyle-konusmasinda-espriler-havalarda-ucustu/8412
Gökhan'ın Ailesiyle görüşmesi fena güldürdü.
Evet bir istikbarat almıstım tolga sms 3.cüymüs
Turabi 1 Gökhan İki Tolga 3 bir katagolli döndü
Beni güldürmedi
Hayır halkın seranayi yollayan. Merveyi tolgadan çok oy vermesine aklım ermiyiryYahu millet boş mu duruyor?Serenayı nasıl 1. yaptılarsa başka yarışmacılara da oy yollayıp 1. yapmak mümkün. Zor bir şey mi bu?
beyazsoy şimdi sen kalmak Tolganın hakkı mıydı diyorsun ben anlamadım?
benide güldürmedi
KURGULANMIŞ herşeyCidden çok açıkmış.Acunn Oyunlarda yine boş yere oy kullanamyalım o zaman.
KURGULANMIŞ herşey
turboyla çok ugrasiyorNeden ki.Gökhan beni genelde güldüren bir isim adada esprileri güzel yapıyor.
Abi herşeye duygu duygu yav Duygu Çetinkaya da dedi Turabinin paraya ihtiyacı var abi orda ağlaması içtendi ve samimiydi abi bari bu konularda böyle şeyler demeyin yayalnız dün gayet iyi ağladı turabi acıların çocuğu emrah modunda
abi ben anneme bir bilezik bile alamadım acun abi ulan taylanda dövüşlere giderken iyiydi yada dans ederkende iyiydi oradan kazandığın paralarla annene alsaydın bir bilezik ama oda işi öğrenmiş halka ağla duygu sömürüsü yap oyları kap hiç inandırıcı deil
Hayır halkın seranayi yollayan. Merveyi tolgadan çok oy vermesine aklım ermiyiry
O adama gülemiyorumNeden yaa Mahmet'u evlendirdik diyor annesi Gökhan kim almış onu diyor koptum oraya.
turboyla çok ugrasiyor
O adama gülemiyorum
aynen aga turbo candıTurabi'de çok uğraşıyor tabi elense daha iyi ama kin falan duymuyorum sevimli biraz.
aynen aga turbo candı
BilmiyorumTurabi'de çok uğraşıyor tabi elense daha iyi ama kin falan duymuyorum sevimli biraz.
Neden ki.
Bilmiyorum
yalnız dün gayet iyi ağladı turabi acıların çocuğu emrah modunda
abi ben anneme bir bilezik bile alamadım acun abi ulan taylanda dövüşlere giderken iyiydi yada dans ederkende iyiydi oradan kazandığın paralarla annene alsaydın bir bilezik ama oda işi öğrenmiş halka ağla duygu sömürüsü yap oyları kap hiç inandırıcı deil
ailesi için ağlamasına bişey demiyorum bilezik muhabbetine diyorumAynen sen gülme zaten ben gidiciyim sen buralardasın koz verme melunlara.
Abi adam ailesini görememiş neresi sahtelik olur ki.
ailesi için ağlamasına bişey demiyorum bilezik muhabbetine diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?