Artık adam gibi adam yorumları yapılmaz
Laf oldu sanada
Kanıt varDemesin zaten.Böyle bir rezillik
Bu rezilleri ifşa ettik süper oldu lafla kalmaz bu iş.
Kanıt var
hadi canımTwitter da bile konusuluyoruz 😀 @Eray Güler
Ahmet'i ne kadarda önemsemiş Merve ve kardeşi.
Yok yaw. Burada yazdığımız şeylerin capsini almislar Merve gitti felan dedik ya sevinmisler 🙂Sero ile mi.😱
Yok yaw. Burada yazdığımız şeylerin capsini almislar Merve gitti felan dedik ya sevinmisler 🙂
Cidden mi gittiYok yaw. Burada yazdığımız şeylerin capsini almislar Merve gitti felan dedik ya sevinmisler 🙂
Bazi fanlar FF`ye girip bu yazdigimiz şeyler var ya ``merve gidecek `` felan dedik ya onu kesin bilgi diye Caps alip paylasmislar :-DKim anlamadım cidden.
atsana burayaBazi fanlar FF`ye girip bu yazdigimiz şeyler var ya ``merve gidecek `` felan dedik ya onu kesin bilgi diye Caps alip paylasmislar :-D
Peki gidecek mi cevap verseneBazi fanlar FF`ye girip bu yazdigimiz şeyler var ya ``merve gidecek `` felan dedik ya onu kesin bilgi diye Cape alip paylasmislar :-D
Bazi fanlar FF`ye girip bu yazdigimiz şeyler var ya ``merve gidecek `` felan dedik ya onu kesin bilgi diye Caps alip paylasmislar :-D
Bi güvenilir arkadaştan aldim bilgiyi kız her hafta biliyor kimin gidecegini o da bir yerden bilgi aliyor. Açikcasi ben güveniyorum ona.. Merve dedi.Peki gidecek mi cevap versene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?