O süper ödülmüş çok duygusal olucakYalnız kesin değil onu da belirteyim ama olsa süper olur. Bu arada iletişim ödülü görüntülü konuşmaymış
O süper ödülmüş çok duygusal olucakYalnız kesin değil onu da belirteyim ama olsa süper olur. Bu arada iletişim ödülü görüntülü konuşmaymış
Bu zaten fragmandan belli
Yok artık 😱Ahmet'le Merve arasında bir şey olduğu anlamını çıkarıyoruz.
Aynen ya ama Ahmet'in ayağı kırılmıyormuş büyük ihtimal o süper haber işte.O süper ödülmüş çok duygusal olucak
Senin tüyolar çok sağlam oluyor buna sevindim ailerleri ile konuşcak
Evet ya sevindim ciddi bişeyi yoktur umarımAynen ya ama Ahmet'in ayağı kırılmıyormuş büyük ihtimal o süper haber işte.
İnanması zor ama resim gösteriyor her şeyi valla.Yok artık 😱
Kesin maalesef 🙂Senin tüyolar çok sağlam oluyor buna sevindim ailerleri ile konuşcak
Resimden o anlam çıkmaz sarıldılar diye tabi belli olmaz böyle işler ama bilmiyorumİnanması zor ama resim gösteriyor her şeyi valla.
Üzül totoş seniDeme yaw.
Demek istemezdim ama maalesef kesin bilgi..Deme yaw.
inşallah doğrudurArkadaşlar @Mr.At 'tan aldığım haberdir.
Dokunulmazlık sembolünü Merve kazanmış. Tolga'nın karşısına Gökhan'ı çıkarmış ve Tolga gitmiş. İletişim oyununu da ünlüler almış. Merve'nin kardeşi paylaşıp bunları ve silmiş hemen.
İnşallah doğrudur.
@sokak sanati @Maskeli Fedai @Eray Güler @eskici @ABAY_06 @Harunnn60
Malasef mi 😱 çok iyi haber verdin bizeKesin maalesef 🙂
Resimden o anlam çıkmaz sarıldılar diye tabi belli olmaz böyle işler ama bilmiyorum
Üzül totoş seni
iyi haberArkadaşlar @Mr.At 'tan aldığım haberdir.
Dokunulmazlık sembolünü Merve kazanmış. Tolga'nın karşısına Gökhan'ı çıkarmış ve Tolga gitmiş. İletişim oyununu da ünlüler almış. Merve'nin kardeşi paylaşıp bunları ve silmiş hemen.
İnşallah doğrudur.
@sokak sanati @Maskeli Fedai @Eray Güler @eskici @ABAY_06 @Harunnn60
Demek istemezdim ama maalesef kesin bilgi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?