hayır ya ne finali tolga finale falan gitmemeli melunAhmet gitsin.Tolga finali görmeli.
hayır ya ne finali tolga finale falan gitmemeli melunAhmet gitsin.Tolga finali görmeli.
Yukarıları oku az.Ahmet gitsin.Tolga finali görmeli.
Pınarda kim.Eşi mi...
hayır ya ne finali tolga finale falan gitmemeli melun
Yukarıları oku az.Arkadaş Yiğit o kadar Pınar da Pınar da diyor hiç mi aklınızda kalmamış.
o melun yine oynamaz zaten sakatım der boşver gitsinGitmeli bence.En azından bu hafta kalsın haftaya göndersinler.Bireysele kadar lazım o bize.
o melun yine oynamaz zaten sakatım der boşver gitsin
ahmet gitmesin tolga gitsin sinirlendirme beni melun
acun birşey yapamaz her türlü yapar o şovunuYok kimse kalmadı sakatlanmaz artık ayrıca Acun kızar ona.
Tolga finali görmeliahmet gitmesin tolga gitsin sinirlendirme beni melun
acun birşey yapamaz her türlü yapar o şovunu
ahmet gitmesin tolga gitsin sinirlendirme beni melun
acun birşey yapamaz her türlü yapar o şovunu
hayır hiç haketmiyorTolga finali görmeli
olmasınOlsun yinede lazım bize 1 oyun 1 oyundur.
Haketmiyor ama gönüllülere faydalıhayır hiç haketmiyor
olmasın
bu kadar faydası yetti size daha gerek yokHaketmiyor ama gönüllülere faydalı
hayır hiç haketmiyor
olmasın
Ahmet Dursun ayağı kırılıp diskalifiye olduğu haberi yalanmış@Eray Güler var mı yeni haberler
eee gökhanda 2. tolga da 3.ydü niye halk bu kadar değiştirip tolgayı gökhanın önüne geçirsinBu akşam baya riskli.Bnece Ahmet yada Gökhan gider Tolga gitmez.
Sonuçta Serenay'ı eledi ki Serenay'da 1.ciydi.Halk 2 haftada bu kadar taraf değiştirip bir anda Gökhan'ı 1. yapmaz bence.
Gerek var melunbu kadar faydası yetti size daha gerek yok
Gökhan gidemez çünkü @Eray Güler Gökhan finalistlerden biri dedi hayal kurmaBu akşam baya riskli.Bnece Ahmet yada Gökhan gider Tolga gitmez.
Sonuçta Serenay'ı eledi ki Serenay'da 1.ciydi.Halk 2 haftada bu kadar taraf değiştirip bir anda Gökhan'ı 1. yapmaz bence.
iyi bari kim gidiyor pekiAhmet Dursun ayağı kırılıp diskalifiye olduğu haberi yalanmış
Sadece sakatlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?