Wuhh ağzını kırmış ortalığın.
Belki 1 oyun üstünlük kurmuş olabilir hatırlamıyorum. Ödülde berbattı ama dokunulmazlıkta puanlar kazandırdı. Yiğit de dokunulmazlıkta çok kötü başlasa da sonradan 1 ya da 2 oyun aldı.Helal olsun [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'ye.Sahra dokunulmazlıkta eşit yarıştı galiba.
Gökhana sadece 1 kere kaybetti onun dışında bugün Gökhanı ve Ahmeti sahaya gömdüWuhh ağzını kırmış ortalığın.O kadar kimle oynadı Ahmet'e kaybetmemiş.
Belki 1 oyun üstünlük kurmuş olabilir hatırlamıyorum. Ödülde berbattı ama dokunulmazlıkta puanlar kazandırdı. Yiğit de dokunulmazlıkta çok kötü başlasa da sonradan 1 ya da 2 oyun aldı.
üGökhana sadece 1 kere kaybetti onun dışında bugün Gökhanı ve Ahmeti sahaya gömdü
Turabi %95 Oyun Performansı Cumartesi Günü %85
Toplamda %69 a yükseldi Sıralama
Merve &71 %30 unu mügeden aldı
Turabi %69 Adam Alayını Gömüyor arkadas
Çok acımasızsın o da bir insan sonuçta.Dokunulmazlıkta Sahra iyi olsun.Merve'nin bacaklarını kırardım zaten bende sert vurmuştur umarım.
ü
Yıktık geçtik desene.Mahoni süper istatistik paylaşmış.
Çok acımasızsın o da bir insan sonuçta.
Final oyununda Ahmet'in bakışları nasıldı adam deve kuşunun kafasını toprağa gömmesi gibi yere bakıyordu.Sahraya helal olsun merveye ne koydu ama
Turabide Ahmete Ahmet Gözünün İçine Bakamıyor Turabinin
Geçmiş olsunSaol soğuk algınlığı boğaz ağısı falan.
emin misinVE TOLGA KAREL GİDER ! BU RESİM HERŞEYİ ANLATIYOR ! ELVEDA TOLGA
@Bully , @sürgünüm , @eskici , @kvp-medya , @legolas9900 , @Yakamoz-AsiEkli dosyayı görüntüle 37072
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?