Wuhh ağzını kırmış ortalığın.
Belki 1 oyun üstünlük kurmuş olabilir hatırlamıyorum. Ödülde berbattı ama dokunulmazlıkta puanlar kazandırdı. Yiğit de dokunulmazlıkta çok kötü başlasa da sonradan 1 ya da 2 oyun aldı.Helal olsun [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'ye.Sahra dokunulmazlıkta eşit yarıştı galiba.
![]()
Gökhana sadece 1 kere kaybetti onun dışında bugün Gökhanı ve Ahmeti sahaya gömdüWuhh ağzını kırmış ortalığın.O kadar kimle oynadı Ahmet'e kaybetmemiş.
![]()
Belki 1 oyun üstünlük kurmuş olabilir hatırlamıyorum. Ödülde berbattı ama dokunulmazlıkta puanlar kazandırdı. Yiğit de dokunulmazlıkta çok kötü başlasa da sonradan 1 ya da 2 oyun aldı.
üGökhana sadece 1 kere kaybetti onun dışında bugün Gökhanı ve Ahmeti sahaya gömdü![]()
Turabi %95 Oyun Performansı Cumartesi Günü %85
Toplamda %69 a yükseldi Sıralama
Merve &71 %30 unu mügeden aldı
Turabi %69 Adam Alayını Gömüyor arkadas![]()
Çok acımasızsın o da bir insan sonuçta.Dokunulmazlıkta Sahra iyi olsun.Merve'nin bacaklarını kırardım zaten bende sert vurmuştur umarım.
ü
Yıktık geçtik desene.Mahoni süper istatistik paylaşmış.
![]()
Çok acımasızsın o da bir insan sonuçta.![]()
Final oyununda Ahmet'in bakışları nasıldı adam deve kuşunun kafasını toprağa gömmesi gibi yere bakıyordu.Sahraya helal olsun merveye ne koydu ama
Turabide Ahmete Ahmet Gözünün İçine Bakamıyor Turabinin![]()
Geçmiş olsunSaol soğuk algınlığı boğaz ağısı falan.![]()
emin misinVE TOLGA KAREL GİDER ! BU RESİM HERŞEYİ ANLATIYOR ! ELVEDA TOLGA
@Bully , @sürgünüm , @eskici , @kvp-medya , @legolas9900 , @Yakamoz-AsiEkli dosyayı görüntüle 37072