Evet ama diğer arkadaşlar gibi fanatik değilim kaybetselerde üzülmem.Gerçi ben hayatta hiçbir şeyin fanatikliğini sevmem kazanan takımı tebrik etmesini bilirim.@sürgünüm yanlis hatirlamiyorsam sen ünlüleri destekliyordun
Evet ama diğer arkadaşlar gibi fanatik değilim kaybetselerde üzülmem.Gerçi ben hayatta hiçbir şeyin fanatikliğini sevmem kazanan takımı tebrik etmesini bilirim.@sürgünüm yanlis hatirlamiyorsam sen ünlüleri destekliyordun
Turabi.😱
Evet ama diğer arkadaşlar gibi fanatik değilim kaybetselerde üzülmem.Gerçi ben hayatta hiçbir şeyin fanatikliğini sevmem kazanan takımı tebrik etmesini bilirim.
Benimde gözümdede fanatiklik pek iyi bisey degil abiBazi arkadaslar fanatiklik yapmasa konu bu kadar yorumda almazdi
Ben tartışmalarda yokum zaten ödül ve dokunulmazlık oyunlarını izliyorum başka ada da ne olup bittiğine dair bir haberim yok.Benimde gözümdede fanatiklik pek iyi bisey degil abiBazi arkadaslar fanatiklik yapmasa konu bu kadar yorumda almazdi
Noldu Turabicim seçemedin Ahmet Dursun'u
Valla ettiği lafların altında kaldı [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] baya korkak çıktı.Hep taktik bunlar ...amac oyunu kazanmak
Ben tartışmalarda yokum zaten ödül ve dokunulmazlık oyunlarını izliyorum başka ada da ne olup bittiğine dair bir haberim yok.
Gökhan melunu dışlandı.
rahatsızsın galiba.
Rahatsiz sin kismini acar misin anlayamadim onu?
Yok benim size lafım olamaz zaten üstünüze alınırsanız üzülürüm,siz keyfinize bakın.Bende geçen yıllarda hep öyle yapardım ama bu yıl forum baya yoğun laştırdı beni.
Turabi adam olmadığını bir kez daha ispatladı.
Valla ettiği lafların altında kaldı [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] baya korkak çıktı.
aynen ya şaşırdım
Sana inanmam bundan sonra bu kaçıncı artık.aynen ya şaşırdım
Yiğit'e helal olsun.
Bizim fanatikliğimizden.
Yok benim size lafım olamaz zaten üstünüze alınırsanız üzülürüm,siz keyfinize bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?