Hangi oyunmuş oGökhanSon oyundahatta 0 bile çekmiştir
Son oyunHangi oyunmuş o
Mümkün değil Akın'ı ve Yiğit'i yendi.Son oyun2 haziran pzt oynanan oyun4 de 1 yapmış
Sadece yiğiti yenmiş baktım şimdiMümkün değil Akın'ı ve Yiğit'i yendi.Turabi de Tolga'ya kaybetti hatırlarsan 4'te 4 falan yok.
Akın'ı da yendiğini hatırlıyorum 1 kere Gökhan'ın.Sadece yiğiti yenmiş baktım şimdiHaklısın Tolga'ya kaybetmişAma GÖKHAN 4 de 1 yapmış
istatiste bktmAkın'ı da yendiğini hatırlıyorum 1 kere Gökhan'ın.
Tüm gün buradaydı ama şu an yok ortalarda.@Maskeli Fedai nerelerde
Sen izlemiyor musun yarışmayı?istatiste bktm
İzliyorumda dün yediğimi hatırlamıyorumTüm gün buradaydı ama şu an yok ortalarda.
Sen izlemiyor musun yarışmayı?
Geçenki oyunu da hatırla bir zahmet.İzliyorumda dün yediğimi hatırlamıyorumkim naptı etti nerden bileyim
Hayret gökhan sayı almışGeçenki oyunu da hatırla bir zahmet.Aç izle özeti Gökhan Akın'ı yeniyor etti mi sana 2 galibiyet.
@Forumdash demek istedi kendisi.Bu arada @farumdash gelecen mi bu hafta izliyosan gel.
Ya valla çok konuşuyorsun da boş konuyorsun ne diyeyim.Hayret gökhan sayı almış
Avukat olucam az kaldı@Forumdash demek istedi kendisi.
Ya valla çok konuşuyorsun da boş konuyorsun ne diyeyim.İstatistiklere nerden bakıyorsan bir daha bakma oraya.
Yok artık diyecek söz bulamıyorum artık.Avukat olucam az kaldıBakmadım tahmin ettimAma öyledir yani
ÖDÜL BİZİMYok artık diyecek söz bulamıyorum artık.
Yarın akşam gelirimBu arada @farumdash gelecen mi bu hafta izliyosan gel.
Yiğit'i tutuyorum gönüllülerden ünlülerden de Gökhan'ı.ÖDÜL BİZİMYa anlayamadığım nokta şu AKIN'ı tutuyosun o gidiyor sonra ÜNLÜLER ?bare gönüllülerden birini seçeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?