ben doğruları söylüyorum ama sen harbi komiksinNeyse tıkandık yarın yeni bölümle yeni şeyleri savunuruz
Asıl ben sana gülüyorum
ben doğruları söylüyorum ama sen harbi komiksinNeyse tıkandık yarın yeni bölümle yeni şeyleri savunuruz
Asıl ben sana gülüyorum
sende mi brütüs[HASHTAG]#karagul[/HASHTAG] reklama girdi şimdi destek zamanki [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG]
aga bu seneki survivor olayını forumdakiler çok cıvıklaştırdığı için soğudum ben biraz beni karıştırmayın@takas aga bu eskiciyi al başımdan
Bence bu sene forumda yorumlamak daha zevkliaga bu seneki survivor olayını forumdakiler çok cıvıklaştırdığı için soğudum ben biraz beni karıştırmayın
Ederdim ama gece gece hiç çekilmiyorsunne oldu sen baş edemedin dimi
aynen aga bunlar turabiyi çok abartıyorlar ve saçmalıyorlar yaniaga bu seneki survivor olayını forumdakiler çok cıvıklaştırdığı için soğudum ben biraz beni karıştırmayın
söyleyecek yalanlarım bitti desene sen şunaEderdim ama gece gece hiç çekilmiyorsun
evet aga sprittizci adamı başımıza delikanlı yaptılar delikanlı görmesek delikanlı diyecezaynen aga bunlar turabiyi çok abartıyorlar ve saçmalıyorlar yani
söyleyecek yalanlarım bitti desene sen şunaasıl sen çekilmiyorsun hep sallıyorsun melun
Yalan değil ya hep gerçekleri sundum ortaya ama sen hep kendine göre çektin yorumlarıaynen aga bunlar turabiyi çok abartıyorlar ve saçmalıyorlar yani
söyleyecek yalanlarım bitti desene sen şunaasıl sen çekilmiyorsun hep sallıyorsun melun
Sende mievet aga sprittizci adamı başımıza delikanlı yaptılar delikanlı görmesek delikanlı diyecez
sensi ondası yok aga gerçekler varYalan değil ya hep gerçekleri sundum ortaya ama sen hep kendine göre çektin yorumları
Sende mi
Gerçekler Turabinin adamlığıdır agasensi ondası yok aga gerçekler var
off maskeli yeter salladın artık yeterYalan değil ya hep gerçekleri sundum ortaya ama sen hep kendine göre çektin yorumları
Sende mi
Neyse bugünlük yeter sanaoff maskeli yeter salladın artık yeter
Tek kaldı ya sıkıştı ağa ne yapsınoff maskeli yeter salladın artık yeter
lan ne adamlığını gördün de bu kadar savunuyon mazlumlara yardım mı etmiş bu adam ne yapmışta adam oluyoGerçekler Turabinin adamlığıdır aga
evet yeter artık bırak sallamayı gerçekleri görNeyse bugünlük yeter sana
Eskiden striptiz yapıyormuş ama şimdi değil agalan ne adamlığını gördün de bu kadar savunuyon mazlumlara yardım mı etmiş bu adam ne yapmışta adam oluyo
ben böyle delikanlı görmedim hiç sen gördüysen bilemem
düşünsene polat alemdar sprittiz yapıyor ve ben ona adam gibi adam diyorum kendine gülerim be
YokYardım mı istiyon panpa?
Ben sallamıyorumevet yeter artık bırak sallamayı gerçekleri gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?