evet çok komiksiniz hadi kaçın bakalımBanada vızıltıalr geldi sadece.neyse My beni bekler.
Hoşuna gitti her halde.![]()
evet çok komiksiniz hadi kaçın bakalımBanada vızıltıalr geldi sadece.neyse My beni bekler.
Hoşuna gitti her halde.![]()
Bu melunlar gece gece hiç çekilmiyor yaKimden kaçalım.![]()
Bu melunlar gece gece hiç çekilmiyor ya![]()
Sahra'ya çok sinirlenmiştim Berna'yı diskalifiye ettirdi diye. Turabi de konseyde Sahra'yı yazınca çok kısa bir süre sempati duydum o kadar.ya gökhanın birşey dediği yok ayrıca @Bully erken anlamış turabiyi ve bırakmış işte![]()
Aynenyarın ağız tadıyla çıtlatırız.![]()
2 günSahra'ya çok sinirlenmiştim Berna'yı diskalifiye ettirdi diye. Turabi de konseyde Sahra'yı yazınca çok kısa bir süre sempati duydum o kadar.Ayrıca @Maskeli Fedai yi de bi ara Akıncı yapmıştım.
![]()
ben anlıyorum gerçekler ortada gökhan arkadan konuşmuyor ama turabi konuşuyor ne zaman ifade mi aldın ki yarın alacanSenin ifadeni yarın alırım
Hem bence sen anlamıyorsun![]()
Sana birşey denmez artıkben anlıyorum gerçekler ortada gökhan arkadan konuşmuyor ama turabi konuşuyor ne zaman ifade mi aldın ki yarın alacanayrıca üstünüze gelemiyorum falan deil ben söylüyorum ama siz anlamıyorsunuz melunlar
![]()
gidiyoruz dediniz ya benden kaçın işteKimden kaçalım.![]()
Aynen aga Turabi'yi yalanlarla, Gökhan'a attığı iftiralarla savundu anca.hadi geldim bakalım kurut iflahımızı @sokak sanati bu arada @Maskeli Fedai nin de başarılı olduğu falan yok hep yalanlar salladı durdu
Yav he heAynen aga Turabi'yi yalanlarla, Gökhan'a attığı iftiralarla savundu anca.![]()
fedaiden beklerim zaten agaSahra'ya çok sinirlenmiştim Berna'yı diskalifiye ettirdi diye. Turabi de konseyde Sahra'yı yazınca çok kısa bir süre sempati duydum o kadar.Ayrıca @Maskeli Fedai yi de bi ara Akıncı yapmıştım.
![]()
Ben de.![]()
İlk haftalardı ama sonradan anladım bu Akın sinsisinin ne olduğunufedaiden beklerim zaten aga![]()
Asıl ben size gerçekleri sundum kabul etmeyip kaçtın@eskici ile birlikte tüm yalanlarını ortaya çıkardık.![]()
Yok yalanlarından bıktım.İlk haftalardı ama sonradan anladım bu Akın sinsisinin ne olduğunu
Asıl ben size gerçekleri sundum kabul etmeyip kaçtın![]()
maskeli gerçektende komiksin aga sadece gülüyorum sana artıkİlk haftalardı ama sonradan anladım bu Akın sinsisinin ne olduğunu
Asıl ben size gerçekleri sundum kabul etmeyip kaçtın![]()
Neyse tıkandık yarın yeni bölümle yeni şeyleri savunuruzYok yalanlarından bıktım.![]()
Asıl ben sana gülüyorummaskeli gerçektende komiksin aga sadece gülüyorum sana artık![]()
![]()