Maskeli Fedai
Favori Üye
Dedi ki Turabiyi çok yanlış tanımışım adam gibi adam dedi ve favorim Gökhan ve Turabiİmkansız.
Çok doğru demiş.![]()
Dedi ki Turabiyi çok yanlış tanımışım adam gibi adam dedi ve favorim Gökhan ve Turabiİmkansız.
Çok doğru demiş.![]()
Yapma ya Acun'un Gökhan'ın arkasında olduğunu nerden çıkardınGökhanın arkasında Acun
Turabinin arkasında ise halk var
İkiside favorim dedien önemlisi gökhan dedi duymadıysan git bir daha izle melun![]()
Konseyde şişirdikçe şişirdiYapma ya Acun'un Gökhan'ın arkasında olduğunu nerden çıkardın![]()
Turabi konusunu baya abartmış.Dedi ki Turabiyi çok yanlış tanımışım adam gibi adam dedi ve favorim Gökhan ve Turabi![]()
Gerçekçi konuştu Acun'um.İkiside favorim dedi
Konseyde şişirdikçe şişirdi![]()
tam tersi acun turabinin yanında ama gökhanın arkasında halk varGökhanın arkasında Acun
Turabinin arkasında ise halk var
Kesin öyledirtam tersi acun turabinin yanında ama gökhanın arkasında halk var
Taraflı konuştu AcunTurabi konusunu baya abartmış.
Gerçekçi konuştu Acun'um.![]()
![]()
Anlamadım o Turabi kısmını.Kesin öyledir
Taraflı konuştu AcunTurabi için dedi ki herkesin yüzüne sen busun sende busun diyordu
![]()
en önemli favorim tabikide gökhan dedi sonrada turabi dedi sallama istersenİkiside favorim dedi
Konseyde şişirdikçe şişirdi![]()
öyle zatenKesin öyledir
Taraflı konuştu AcunTurabi için dedi ki herkesin yüzüne sen busun sende busun diyordu
![]()
Seranay dedi ki Turabi herkesin yüzüne karşı çatır çatır söylüyordu yani kimsenin arkasından konuşmuyorduAnlamadım o Turabi kısmını.![]()
Sallama melun Sero Turabi herkesin yüzüne karşı adada sen busun sende busun diyordu.Arkadan konuşmuyorduen önemli favorim tabikide gökhan dedi sonrada turabi dedi sallama istersenne şişirmesi ya acun onları göz boyamak için yaptı
öyle zatenacun turabi tarafından konuşuyor işte ayrıca sero ben görmedim dedi ama izleyince görür turabinin nasıl bir adam olduğunu daha doğrusu adam olmadığını
![]()
Akın'ın arkasından neler konuştuğunu herkes biliyor.Seranay dedi ki Turabi herkesin yüzüne karşı çatır çatır söylüyordu yani kimsenin arkasından konuşmuyordu![]()
Akının arkasından konuşmuyordu sadece biraz argoya kaçarak söylüyorduAkın'ın arkasından neler konuştuğunu herkes biliyor.![]()
tamam işte ben ne diyorum sero ben görmedim dedi ben gördüğümde arkadan konuşmuyordu dedi ama zaten kameraya karşı söylediklerini göremez şimdi izleyince aslında herkesin arkasından konuştuğunu görür yani bunu diyorum anladın mı melunSeranay dedi ki Turabi herkesin yüzüne karşı çatır çatır söylüyordu yani kimsenin arkasından konuşmuyordu
Sallama melun Sero Turabi herkesin yüzüne karşı adada sen busun sende busun diyordu.Arkadan konuşmuyordu![]()
Konseyde ve kameralara açıklama yaparken neler dedi Akın'a. Bu arkasından konuşmak demektir.Akının arkasından konuşmuyordu sadece biraz argoya kaçarak söylüyordu![]()
Gökhan da Turabi için iki yüzlü dedi Gökhan da arkadan konuştuKonseyde ve kameralara açıklama yaparken neler dedi Akın'a. Bu arkasından konuşmak demektir.O argoları yüzüne hiç söylemedi.
![]()
Turabi kameralara karşı sadece biraz argoya kaçarak söylüyordu sen yanlış anlamışsıntamam işte ben ne diyorum sero ben görmedim dedi ben gördüğümde arkadan konuşmuyordu dedi ama zaten kameraya karşı söylediklerini göremez şimdi izleyince aslında herkesin arkasından konuştuğunu görür yani bunu diyorum anladın mı melun![]()
hadi ordan be sallama melunGökhan da Turabi için iki yüzlü dedi Gökhan da arkadan konuştu
Turabi kameralara karşı sadece biraz argoya kaçarak söylüyordu sen yanlış anlamışsın![]()
İki yüzlü demedi iki kişilikli dediGökhan da Turabi için iki yüzlü dedi Gökhan da arkadan konuştu
Turabi kameralara karşı sadece biraz argoya kaçarak söylüyordu sen yanlış anlamışsın![]()
Görüyorduk melunhadi ordan be sallama melun![]()
Aynı şeyİki yüzlü demedi iki kişilikli dedi![]()
[HASHTAG]#adaminhasigokhankeser[/HASHTAG] yine doğruları konuştu helal olsun.Görüyorduk melun
Aynı şey[HASHTAG]#ikincidelikanligokhankeser[/HASHTAG]
![]()
evet görüyorduk da sen yanlış görüyorsun galiba melunGörüyorduk melun
Aynı şey[HASHTAG]#ikincidelikanligokhankeser[/HASHTAG]
![]()
Gökhan ve Ahmet denyosu Turabi için arkadan sallıyorlardı sıkıyorsa yüzüne desinevet görüyorduk da sen yanlış görüyorsun galiba melun![]()
[HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] arkadan konuştu işte[HASHTAG]#adaminhasigokhankeser[/HASHTAG] yine doğruları konuştu helal olsun.![]()