- Reaksiyon puanı
- 59,829
- Puanı
- 1,060
Hilmi'nin seveni baya çoktu Turabi gibi nefret edeni yoktu.Geçen yıl Doğu için diyordunuz ama Hilmi kazandı
Hilmi'nin seveni baya çoktu Turabi gibi nefret edeni yoktu.Geçen yıl Doğu için diyordunuz ama Hilmi kazandı
Turabinin de seveni varHilmi'nin seveni baya çoktu Turabi gibi nefret edeni yoktu.
Ama sevmeyeni çok Gökhan'ın o kadar sevmeyeni yok mesela bu yüzden Gökhan ağır basıyor finalde.Turabinin de seveni var
Gönüllüler Seronun oyları ve Doğu Güneydoğu ve Akdeniz Turboyu şampiyon yaparAma sevmeyeni çok Gökhan'ın o kadar sevmeyeni yok mesela bu yüzden Gökhan ağır basıyor finalde.
Yav he he.Gönüllüler Seronun oyları ve Doğu Güneydoğu ve Akdeniz Turboyu şampiyon yapar
Karaktersiz ve çapuling olan Tolgaya güveniyoruzYav he he.
Bu arada dokunulmazlığı ünlüler kaybeder bence Tolga yüzünden.
Bi kurtulamadık şu melundan be. 😡 Kim oy atıyorsa şu ikiyüzlüye.Karaktersiz ve çapuling olan Tolgaya güveniyoruzİnşallah sms te Ahmeti eler
Zor kurtulursun bu gidişle adam mağdur edebiyatı yapıyorBi kurtulamadık şu melundan be. 😡 Kim oy atıyorsa şu ikiyüzlüye.
Elensin artık tahammülüm kalmadı artık o meluna.Zor kurtulursun bu gidişle adam mağdur edebiyatı yapıyor
Finale kadar sabreceksinElensin artık tahammülüm kalmadı artık o meluna.
Ben bunlara gereken cevabı veriyorumAz kaldı dur.
Ben bunlara gereken cevabı veriyorum
Melunlar konuya gelemiyorBana özel laf atmaları var onlarla ilgilendim Turabi ile olanlar sende.
Dur bakalım Acun Tolga'yı eler belki takımlar dengelensin diye.Finale kadar sabreceksinAkın bile gitti o gitmedi şimdi Akının gitmesine ne sevinmiştir
Tolga kavga çıkartır diye orda tutarDur bakalım Acun Tolga'yı eler belki takımlar dengelensin diye.
Tolga fazlalık artık bence Survivor'da gitmesi gerekiyor. Bu saatten sonra da pek kavga çıkaracağını sanmıyorum.Tolga kavga çıkartır diye orda tutar
Fazlalık değil bizim kazanmamız için gerekli olan oyuncuTolga fazlalık artık bence Survivor'da gitmesi gerekiyor. Bu saatten sonra da pek kavga çıkaracağını sanmıyorum.
Tolga o adada olduğu sürece avantaj gönüllülerde olacak.Fazlalık değil bizim kazanmamız için gerekli olan oyuncu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?