Maskeli Fedai
Favori Üye
Bizim [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] gibi soytarılarla işimiz olmaz.Asıl siz Turabici olun yoksa olacaklardan biz sorumlu değiliz
Benimde çakma delikanlı sinsi Gökhanla işim olmazBizim [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] gibi soytarılarla işimiz olmaz.
Yine çarpıldın melun.benimde @sinsirellagokhan la işim olmaz
Bir türlü Gökhanla iligli olmuyorYine çarpıldın melun.
Çünkü adam sinsi değil istesen de yapamazsın.Bir türlü Gökhanla iligli olmuyor
asıl sizinle baş etmek kolay çünkü tuttuğunuz adam adam değilSizinle baş etmek kolay
Gökhan sinsinin açık arasıÇünkü adam sinsi değil istesen de yapamazsın.
Benim tuttuğum adam ama senin tuttuğun madamasıl sizinle baş etmek kolay çünkü tuttuğunuz adam adam değil
Yok artık böyle bir şeyi ilk senden duyuyorum tebrik ederim seni.Gökhan sinsinin açık arası
senin tuttuğun asıl madam striptizci TurabiGökhan sinsinin açık arası
Benim tuttuğum adam ama senin tuttuğun madam
Herkes biliyor bu gerçeğiYok artık böyle bir şeyi ilk senden duyuyorum tebrik ederim seni.
Senin gökhan madamı için Sero bile dedi beni fitilledisenin tuttuğun asıl madam striptizci Turabi
Yok ben ilk senden duydum herkes Gökhan'ın efendiliğinden, adamlığından bahsediyor geçen sen de iyi demiştin Gökhan'a.Herkes biliyor bu gerçeği
Senin gökhan madamı için Sero bile dedi beni fitilledi
Gökhan sinsinin ve dolduruşçunun tekiYok ben ilk senden duydum herkes Gökhan'ın efendiliğinden, adamlığından bahsediyor geçen sen de iyi demiştin Gökhan'a.
Melunlar aynı şeyleri döndürüp döndürüp söyledilerUff yine cenk alanına dönmüş hiç okuyamayacağım mesajları fazla abartmayın sizde.
bu hafta akın gitti evet gençler inanmayın bunlar acunun oyunları @Bully aga üzülme fazla
o zaten turabiyi tutuyor hep abartıyor turabiyi ne keşfetmesi
Sonunda çarpılmadın.Gökhan sinsinin ve dolduruşçunun teki[HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG]
Melunlar aynı şeyleri döndürüp döndürüp söylediler
Sen gidince daha da coşacam.Uff yine cenk alanına dönmüş hiç okuyamayacağım mesajları fazla abartmayın sizde.
Sero dedi yaSonunda çarpılmadın.Ne sinsiliğini ve dolduruşçuluğunu gördün adamın melun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?