Maskeli Fedai
Favori Üye
Bizim [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] gibi soytarılarla işimiz olmaz.Asıl siz Turabici olun yoksa olacaklardan biz sorumlu değiliz![]()
Benimde çakma delikanlı sinsi Gökhanla işim olmazBizim [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] gibi soytarılarla işimiz olmaz.![]()
Yine çarpıldın melun.benimde @sinsirellagokhan la işim olmaz![]()
Bir türlü Gökhanla iligli olmuyorYine çarpıldın melun.![]()
Çünkü adam sinsi değil istesen de yapamazsın.Bir türlü Gökhanla iligli olmuyor![]()
asıl sizinle baş etmek kolay çünkü tuttuğunuz adam adam değilSizinle baş etmek kolay![]()
Gökhan sinsinin açık arasıÇünkü adam sinsi değil istesen de yapamazsın.![]()
Benim tuttuğum adam ama senin tuttuğun madamasıl sizinle baş etmek kolay çünkü tuttuğunuz adam adam değil![]()
Yok artık böyle bir şeyi ilk senden duyuyorum tebrik ederim seni.Gökhan sinsinin açık arası![]()
senin tuttuğun asıl madam striptizci TurabiGökhan sinsinin açık arası
Benim tuttuğum adam ama senin tuttuğun madam![]()
Herkes biliyor bu gerçeğiYok artık böyle bir şeyi ilk senden duyuyorum tebrik ederim seni.![]()
Senin gökhan madamı için Sero bile dedi beni fitilledisenin tuttuğun asıl madam striptizci Turabi![]()
Yok ben ilk senden duydum herkes Gökhan'ın efendiliğinden, adamlığından bahsediyor geçen sen de iyi demiştin Gökhan'a.Herkes biliyor bu gerçeği
Senin gökhan madamı için Sero bile dedi beni fitilledi![]()
Gökhan sinsinin ve dolduruşçunun tekiYok ben ilk senden duydum herkes Gökhan'ın efendiliğinden, adamlığından bahsediyor geçen sen de iyi demiştin Gökhan'a.![]()
Melunlar aynı şeyleri döndürüp döndürüp söyledilerUff yine cenk alanına dönmüş hiç okuyamayacağım mesajları fazla abartmayın sizde.![]()
bu hafta akın gitti evet gençler inanmayın bunlar acunun oyunları @Bully aga üzülme fazla
o zaten turabiyi tutuyor hep abartıyor turabiyi ne keşfetmesi![]()
Sonunda çarpılmadın.Gökhan sinsinin ve dolduruşçunun teki[HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG]
Melunlar aynı şeyleri döndürüp döndürüp söylediler![]()
Sen gidince daha da coşacam.Uff yine cenk alanına dönmüş hiç okuyamayacağım mesajları fazla abartmayın sizde.![]()
Sero dedi yaSonunda çarpılmadın.Ne sinsiliğini ve dolduruşçuluğunu gördün adamın melun
![]()