ne söyledi aga ayrıca hep turabiye söz veriyor sallama şimdiGökhan hakkında ada konseyinde bir sürü şey dedi Turabiye söz hakkı vermiyor bile
Neyse o sinsiden kurtulduk
ne söyledi aga ayrıca hep turabiye söz veriyor sallama şimdiGökhan hakkında ada konseyinde bir sürü şey dedi Turabiye söz hakkı vermiyor bile
Neyse o sinsiden kurtulduk
Neyse Turabi kazansında önemli değilne söyledi aga ayrıca hep turabiye söz veriyor sallama şimdi
Ne sinsisin senYok size resim mesim
Sinsi senin Turabi'ndir.Neyse Turabi kazansında önemli değil
Ne sinsisin sen
duyguyu elediğinde de böyle diyormuydun acabaevt ama sahra performans olarak akından iyi , yani kalmayı hak ediyor adada
Sinsi senin Akınındır ve nitkeim de oy toplayamadı ve defoldu gittiSinsi senin Turabi'ndir.
önemli hakederek kazanması lazım ama haketmiyor işteNeyse Turabi kazansında önemli değil
Ne sinsisin sen
Hakediyorönemli hakederek kazanması lazım ama haketmiyor işte
duygu en azından karakterini ,saygısını korudu , sen git sosyal medyaya ak akını hep sinsi olarak andılar , ama duyguyu karakterli olarak , arada ki fark buduyguyu elediğinde de böyle diyormuydun acabaayrıca performans olarakda çok fark yok istatistiklerde aynı gibiler acunun oyunları işte bunlar ya
ama gökhan ve merve ondan daha çok hakediyor onların kazanması lazımHakediyor
Merve sinsi Gökhan ondan daha beter sinsiama gökhan ve merve ondan daha çok hakediyor onların kazanması lazım
hayır onları boşver şimdi ben sahra duyguyu elediğinde diyorum acaba sahra daha çok haketti ve kaldı diyormuydun acaba diyorumduygu en azından karakterini ,saygısını korudu , sen git sosyal medyaya ak akını hep sinsi olarak andılar , ama duyguyu karakterli olarak , arada ki fark bu
Bırak gitmesin ne güzel tartışıyoruz@Bully bu survivor yorum sayfasından ne zaman ayrılmayı düşünüyorsun ?
hayır ikiside sinsi falan değil adam gibi adamlar (merve kadın gibi kadınMerve sinsi Gökhan ondan daha beter sinsi
Merve sinsi olmasaydı Serenayı demezdi hadi dedin dakika başı o ve Ahmet iyi ki dedin falan diyorlar.O adada üçüde antipatik.Tek adam gibi adam Turabi Çamkıranhayır ikiside sinsi falan değil adam gibi adamlar (merve kadın gibi kadın) ama turabi asıl sinsi insanların arkasından konuşur ancak
ikiside hak etmiyor , o oylamada mügenin gitmesi lazımdıhayır onları boşver şimdi ben sahra duyguyu elediğinde diyorum acaba sahra daha çok haketti ve kaldı diyormuydun acaba diyorum
fazla ses çıkarma o zamanÇıkmaz ayın son Çarşamba'sı.
ya şöyle düşünenleri anlamıyorum ahmet deseydi bu hafta dokunulmazlık ve bütün oyunları kaybederdiler en kötüyü söyledi en doğrusunu yaptı turabi adam falan değilMerve sinsi olmasaydı Serenayı demezdi hadi dedin dakika başı o ve Ahmet iyi ki dedin falan diyorlar.O adada üçüde antipatik.Tek adam gibi adam Turabi Çamkıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?