Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duyguyu elediğinde de böyle diyormuydun acaba
ayrıca performans olarakda çok fark yok istatistiklerde aynı gibiler acunun oyunları işte bunlar ya
duygu en azından karakterini ,saygısını korudu , sen git sosyal medyaya ak akını hep sinsi olarak andılar , ama duyguyu karakterli olarak , arada ki fark bu

duygu en azından karakterini ,saygısını korudu , sen git sosyal medyaya ak akını hep sinsi olarak andılar , ama duyguyu karakterli olarak , arada ki fark bu
hayır onları boşver şimdi ben sahra duyguyu elediğinde diyorum acaba sahra daha çok haketti ve kaldı diyormuydun acaba diyorum

hayır ikiside sinsi falan değil adam gibi adamlar (merve kadın gibi kadın
) ama turabi asıl sinsi insanların arkasından konuşur ancak
Merve sinsi olmasaydı Serenayı demezdi hadi dedin dakika başı o ve Ahmet iyi ki dedin falan diyorlar.O adada üçüde antipatik.Tek adam gibi adam Turabi Çamkıran

Merve sinsi olmasaydı Serenayı demezdi hadi dedin dakika başı o ve Ahmet iyi ki dedin falan diyorlar.O adada üçüde antipatik.Tek adam gibi adam Turabi Çamkıran
ya şöyle düşünenleri anlamıyorum ahmet deseydi bu hafta dokunulmazlık ve bütün oyunları kaybederdiler en kötüyü söyledi en doğrusunu yaptı turabi adam falan değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...