Turabinin sondaki cümlesi Akına göndermeydiçok heyecanlı bir bölüm olacak bence
Hiç çekemedi zaten benim Akın'ımı ilk haftadan itibaren rakip gördü kendine.@Bully Turabi hala Akını unutamamış
Akın kim rakip kimHiç çekemedi zaten benim Akın'ımı ilk haftadan itibaren rakip gördü kendine.
Melun şansıTeşekkür ederim kardeşim sevgiler
Las Terenas, Samana, Dominican Republic'dan gönderildi
Akın'a mesaj atmıştım facebook'tan bana cevap yazmış Dominik'ten çok mutluyum.
@ABAY_06
gerçekten mi ?Teşekkür ederim kardeşim sevgiler
@ABAY_06
Dün akşam atmıştım sabah cevap vermiş hemen beklemiyordum süper oldu cidden sevindim baya.Melun şansı
Evet.gerçekten mi ?
sahte hesaptır kesinDün akşam atmıştım sabah cevap vermiş hemen beklemiyordum süper oldu cidden sevindim baya.
Evet.
Hayır gerçek hesabı eminim.sahte hesaptır kesin
attığı msj resmini atsana bakalım bizdeHayır gerçek hesabı eminim.
Vay iyi ne yazdın tam olarak ?Teşekkür ederim kardeşim sevgiler
@ABAY_06
İşte Survivor'ı tek sen hak ediyordun başından beri seni destekledim desteklediğim için çok mutlu oldum elendiğin için çok üzgünüm ama sen gönüllerin şampiyonusun dedim.Vay iyi ne yazdın tam olarak ?
o zaten turabiyi tutuyor hep abartıyor turabiyi ne keşfetmesi
Yavaş yavaş atlatıyorum aga.bu hafta akın gitti evet gençler inanmayın bunlar acunun oyunları @Bully aga üzülme fazla
Turabiyi ne kötüledin melunİşte Survivor'ı tek sen hak ediyordun başından beri seni destekledim desteklediğim için çok mutlu oldum elendiğin için çok üzgünüm ama sen gönüllerin şampiyonusun dedim.Sonra Tolga konusunda haklı olduğunu yazdım. Turabi'nin onun arkasından ettiği lafları yazdım. Bundan sonraki hayatında başarılar diledim. Aslında destan yazdım ama bu şekilde özetleyebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?