Fesatlık çıkartma bre melun.😡
Fesatlık ve iftira hep Akıncıların ve Gökhancıların işiFesatlık çıkartma bre melun.😡
Fesatlık ve iftira hep Akıncıların ve Gökhancıların işi![]()
Yalnız final Turabi ve Gökhanın hakkı ama Turabi kazanmalıArtı parantez Bully.![]()
Yalnız final Turabi ve Gökhanın hakkı ama Turabi kazanmalı![]()
Sahra da olmalı finalde son 4te 🙂 bir kız olmalı orda da tek kız Sahra olduğu için Sahra kalmalıYalnız final Turabi ve Gökhanın hakkı ama Turabi kazanmalı![]()
Gökhanın finele kalacağı aşikarAdam güçlü rakip ne hakkından bahsediyorsun.Tolga'nın hakkı final.
![]()
Gökhanın finele kalacağı aşikarama İnşallah bir an önce diskalifiye ya da elenir
![]()
O melun şimdi küçük ağayı izliyorSende bunun için uğraş.Yem verme önlerini şu Turabi antilerinin.
![]()
O melun şimdi küçük ağayı izliyorSonuna kadar Turbo
Kim çıkarsa çıksın Turabinin önünde şansı yokÜnlülerden hiç birine finale çıksın haketti falan deme hepsi elensin Yİğit falan çıksın finale.![]()
Kim çıkarsa çıksın Turabinin önünde şansı yokama ben iyi niyetle yaklaşıyorum olaya
![]()
Gökhan'a sempati duymaya başlamışsın bile iyi iyi.Ben Turabimden vazgeçmem![]()
Akın özel ders vermiş bunlaraYaklaşma işte bunların yanında.Az önce gördük hemen bozuculuk yapıyorlar.![]()
Maskeli çok yakında Gökhan'ın safına geçececektir.Fesatlık çıkartma bre melun.😡
Ben Turabiciyim melun .ssGökhan'a sempati duymaya başlamışsın bile iyi iyi.![]()
![]()
Akın özel ders vermiş bunlara![]()
Kendi çapında konuşsun işteAynen bak altta ne demiş yine.😡
Ama Gökhan'a da sempati duymaya başlamışsın.Ben Turabiciyim melun .ss