- Reaksiyon puanı
- 59,886
- Puanı
- 1,060
Dur bi yasım bitsin de ne moraller bozacam ne antilikler yapacam daha ben.Moral bozma
Dur bi yasım bitsin de ne moraller bozacam ne antilikler yapacam daha ben.Moral bozma
Biz sana antilik yaptık mı melunDur bi yasım bitsin de ne moraller bozacam ne antilikler yapacam daha ben.
😱 Kaç kişi üstüme geldiniz resmen.Biz sana antilik yaptık mı melun
Sokak Sanati yok ben sana gereken cevapları vereceğim elbet😱 Kaç kişi üstüme geldiniz resmen.Onların acısı çıkacak elbet en büyük antiliği de Kurabi'ye yapıcam.
😱 Kaç kişi üstüme geldiniz resmen.Onların acısı çıkacak elbet en büyük antiliği de Kurabi'ye yapıcam.
Sokak Sanati yok ben sana gereken cevapları vereceğim elbet
Yapmadın mı Akına sinsirella diyordunTurabi'nin en büyük fanı benim ama ben bir şey yapmadın neden Turabi'ye yükleneceksin.😡
Hissettim bu melunun bir şeyler çavirdiğini geldim.
Yapmadın mı Akına sinsirella diyordun
Yok artık. 😱 😱 😱Turabi'nin en büyük fanı benim ama ben bir şey yapmadın neden Turabi'ye yükleneceksin.😡
Hissettim bu melunun bir şeyler çavirdiğini geldim.
Yok artık. 😱 😱 😱
Geneli söyledi o melunDün akşamı kasteddim.Ayrıca sen kimdensin.😡Bir günde aramızı açma noktasına getirmiş yine o melun seni.
Gördüm onları da bir akşam iyi yorumlar yaptın diye tüm sezon yaptıkların da görmezden gelinemez şimdi.Ciddiyim dün akşam iyi yorumlar attım hep.
Geneli söyledi o melun
Gördüm onları da bir akşam iyi yorumlar yaptın diye tüm sezon yaptıkların da görmezden gelinemez şimdi.
Kimseyi savunduğum yok 😡Sen niye savunuyorsun peki.
Turabiye ne tür bir antilik yapacaksınGördüm onları da bir akşam iyi yorumlar yaptın diye tüm sezon yaptıkların da görmezden gelinemez şimdi.
Benim acım büyük desteklediğim adam gitti artık öfkemden korkun 1 numaralı hedefim [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG]Sen niye savunuyorsun peki.
Sen de hep kötü yorum yaptın ayrıca artık iyi yorum yaparız Merhum'un hakkında.
Her yönden saldırıcam illallah diyeceksiniz artık.Kimseyi savunduğum yok 😡
Turabiye ne tür bir antilik yapacaksın
Akından kurtulduk beBenim acım büyük desteklediğim adam gitti artık öfkemden korkun 1 numaralı hedefim [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG]
Kimseyi savunduğum yok 😡
Turabiye ne tür bir antilik yapacaksın
Benim acım büyük desteklediğim adam gitti artık öfkemden korkun 1 numaralı hedefim [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG]
Her yönden saldırıcam illallah diyeceksiniz artık.
O meluna saldırma planları yapıyorumYinede o melunla benzer ve iyi yorum yapma.😡
Peki ama biz daha fazlayız unutma.
Senden korkan senin gibi olsunBenim acım büyük desteklediğim adam gitti artık öfkemden korkun 1 numaralı hedefim [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG]
Her yönden saldırıcam illallah diyeceksiniz artık.
@sokak sanati ne zaman gidiyordun sen tam olarak?Akından kurtulduk beayrıca senden ne korkacam totoş
O meluna saldırma planları yapıyorum
@sokak sanati ne zaman gidiyordun sen tam olarak?
Güzel güzel.Peki ben sizi baş başa bırakıyorum.Zaten tehdit oluşturabilecek bir durum yok her şey ortada.
Warmıymışım gibi duruyorum.Perşembe Cuma hiç olurum rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?