Sahra'nın fanlarından biri yazmış, Sahra'da rtlemiş ordan gördüm.Şaşırmadım hiç
sen nerden biliyorsun, ben şansa öğrendim elendiğini
Haklılar ben de diyorum ya zaten sürekli.Evde Turabiyi kötülüyorlar iki yüzlü diye
Sahte turboya gelecek sIra pek yakInda,,,,,,,Elenmiş
Sahra elenirse ne gülerim ama.Sahra'nın fanlarından biri yazmış, Sahra'da rtlemiş ordan gördüm.
Sahra niye rtlesin ki o zaman.Sahra elenirse ne gülerim ama.
O kadar basit değil bence bu işler. Hoşuna gitmiştir rtlemiştir.Sahra niye rtlesin ki o zaman.Hesabı yöneten her kimse biliyo demekki rtlediğine göre.
Hadi öyle diyelim smslerde Sahra Akın'ın önündeydi hep?O kadar basit değil bence bu işler. Hoşuna gitmiştir rtlemiştir.
Geçenlerde de Serenay 1. Tolga 3. idi. Ama sonra ne oldu Tolga Serenay'ı eledi.Hadi öyle diyelim smslerde Sahra Akın'ın önündeydi hep?
Sana nickimi yazma izni verdim mi
ver verme bu fırsatı kaçıramazdımSana nickimi yazma izni verdim mi
Eski olabilir bence dur bakalım.ver verme bu fırsatı kaçıramazdım
dün paylaşılmış , neresi eskiEski olabilir bence dur bakalım.
Resim eski olabilir yorum yapanlar sallamış olabilir.dün paylaşılmış , neresi eski
Bundan önceki sms sonuçları geçerli olacak ama, Akın hep Sahra'nın gerisindeydi.Geçenlerde de Serenay 1. Tolga 3. idi. Ama sonra ne oldu Tolga Serenay'ı eledi.
sen hadi akını izle , son görüşün bugünResim eski olabilir yorum yapanlar sallamış olabilir.
Son sms sonucunda sıralamayı bilmiyoruz bu yüzden umudumu koruyorum.Bundan önceki sms sonuçları geçerli olacak ama, Akın hep Sahra'nın gerisindeydi.
Bi kalsın var ya çekeceğin var benden.sen hadi akını izle , son görüşün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?