- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
şahsen ben ünlüler takımından sadece gökhanı desdekliyorum merve ve ahmet dursunun karakter sorunlarının olduğunu görüyorum
şunu hatırlatırım her numaradan 1 sms alınıyomuş galiba yani ister bazıları 10 sms atsın 1 sayılıyoTurabi kazanmayabilir kazanmadan ne olacak ki SMS`te 1. zaten 🙂
şunu hatırlatırım her numaradan 1 sms alınıyomuş galiba yani ister bazıları 10 sms atsın 1 sayılıyo
Öyle bir saçmalık söz konusu bile olamaz ister 100 ister 1000 tane atarim kime ne Acun öyle bir şey söylemediği için sorun yok.şunu hatırlatırım her numaradan 1 sms alınıyomuş galiba yani ister bazıları 10 sms atsın 1 sayılıyo
Bize yanlış bilgi veriyor melunonun verdiği tüyolar yanlış bence
Akın'a takmış bu melun da akşam şok olacak inşallah.sen de alemsin @Bully mi yoksa akına mı takıksın
Olmaz öyle şey.
+1Turabiye turbo diyonuzda, ben bi turboluğunu göremedim
Koşulu parkur oyunlarında Ahmet Dursun yeniyor hep
Gökhan'la Ahmet'ten daha yavaş oyunlarda dün en güzel örneğiydi baya fark yedi.
hatırlarmısın bilmiyorum ama aynı şeyi sahraya da yapmıştı acun, berna ile kavgalarından sonra onuda eleştirmişti ,zaten o konuşmadan sonra turabi ile sahranın arası açıldı , bir nevi acun turabiye yaz bu kız dediacun merveyi yargılamıyorum deyip yargılamanın kralını yaptı hem de verdiği örnekle merveyi adeta ateşin içine attı merveyi zimmetine para geçiren dolandırıcılarla aynı kefeye koyarak seyirciyi yönlendirdi ama verdiği örneğin başına beni yanlış anlama ben seni yargılamıyorum gibi bir cümle koyunca herşeyi kendince hallettiğini zannetti.
ben merveden hiç hazetmiyorum ama acun baya baya merveyi seyircinin önüne yem attı.
ahmette maşaallah arap atı gibi sonradan açıldı mübarek
önüne geleni dağatıyor özellikle de sahte turboyu
patron o kimi neyi nasıl yönlendirmek isterse o yönde yönlendiriyorhatırlarmısın bilmiyorum ama aynı şeyi sahraya da yapmıştı acun, berna ile kavgalarından sonra onuda eleştirmişti ,zaten o konuşmadan sonra turabi ile sahranın arası açıldı , bir nevi acun turabiye yaz bu kız dedi
@sokak sanati
evet gerçektende insanları yönlendirdiğini düşünüyorumpatron o kimi neyi nasıl yönlendirmek isterse o yönde yönlendiriyor
suyu akışına bırakmıyor
Olmam merak etmeAkın'a takmış bu melun da akşam şok olacak inşallah.
Olmaz öyle şey.
İnşallah olursun.Olmam merak etme
Kaynak?Gözümüz aydın, Akın elenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?