Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şahsen ben ünlüler takımından sadece gökhanı desdekliyorum merve ve ahmet dursunun karakter sorunlarının olduğunu görüyorum

Turabi kazanmayabilir kazanmasın ne olacak ki SMS`te 1. zaten 🙂

Son düzenleme:
forumda neredeyse hiçkimsenin ahmetin finale kalabileceğini düşünmüyor oysa ki herif vura basa oyun alıyo fiziği uçuyor çok seri; iki dezavantajı var bireysel dokunulmazlıktaki hafızada yetersiz ve en önemlisi sms'i zayıf görünüyor

acun merveyi yargılamıyorum deyip yargılamanın kralını yaptı hem de verdiği örnekle merveyi adeta ateşin içine attı merveyi zimmetine para geçiren dolandırıcılarla aynı kefeye koyarak seyirciyi yönlendirdi ama verdiği örneğin başına beni yanlış anlama ben seni yargılamıyorum gibi bir cümle koyunca herşeyi kendince hallettiğini zannetti.
ben merveden hiç hazetmiyorum ama acun baya baya merveyi seyircinin önüne yem attı.

ahmette maşaallah arap atı gibi sonradan açıldı mübarek
önüne geleni dağatıyor özellikle de sahte turboyu

acun merveyi yargılamıyorum deyip yargılamanın kralını yaptı hem de verdiği örnekle merveyi adeta ateşin içine attı merveyi zimmetine para geçiren dolandırıcılarla aynı kefeye koyarak seyirciyi yönlendirdi ama verdiği örneğin başına beni yanlış anlama ben seni yargılamıyorum gibi bir cümle koyunca herşeyi kendince hallettiğini zannetti.
ben merveden hiç hazetmiyorum ama acun baya baya merveyi seyircinin önüne yem attı.

ahmette maşaallah arap atı gibi sonradan açıldı mübarek
önüne geleni dağatıyor özellikle de sahte turboyu
hatırlarmısın bilmiyorum ama aynı şeyi sahraya da yapmıştı acun, berna ile kavgalarından sonra onuda eleştirmişti ,zaten o konuşmadan sonra turabi ile sahranın arası açıldı , bir nevi acun turabiye yaz bu kız dedi :D
@sokak sanati

hatırlarmısın bilmiyorum ama aynı şeyi sahraya da yapmıştı acun, berna ile kavgalarından sonra onuda eleştirmişti ,zaten o konuşmadan sonra turabi ile sahranın arası açıldı , bir nevi acun turabiye yaz bu kız dedi :D
@sokak sanati
patron o kimi neyi nasıl yönlendirmek isterse o yönde yönlendiriyor
suyu akışına bırakmıyor

gönüllülerin erkekleri sadece tolga'yı yenerek seviyelerini çok güzel belli ettiler, adamlar geçen hafta o yüzden "tolga oynamıyor böhüüü" diye ağlıyorlardı şimdi bu kendilerine delikanlı sınıfına koyan ancak bir osuruktan daha fazla delikanlı olmayan turabi, yiğit, akın kendi aralarında anlaşmaya varıp "madem öyle arkadaşım bu yarışın kaybına biz mi sebep olduk o zaman bu gece oylamada en az iki erkek aday gösterilsin, yarın da dokunulmazlık oyununda sahra'ya bilerek yenilelim üç erkek sms'e çıkalım" diyeceklerine tak diye sahra'nın adını yazıyorlar,delikanlılığın kitabını tersten yazıyorlar

Son düzenleme:
patron o kimi neyi nasıl yönlendirmek isterse o yönde yönlendiriyor
suyu akışına bırakmıyor
evet gerçektende insanları yönlendirdiğini düşünüyorum
mesela şu şey olayı varya bir takım 4 kişiye düşerse 2 kişi takviye olucakmış bu gerçek değil, yabancı survivorda yok böyle birşey :D kendi kafasına göre yapıyor :D
ayrıca ünlülere haksızlık oldu düşüncesindeyim ,
şöyle düşün sen yazılıya çok çalışıyorsun 100 alıyorsun ama hoca sana 80 veriyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...