Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne mutlu bana.
Antiliğiniz beni daha da hırslandırıyor.

Su - hız fark etmez Ahmet-Gökhan-Merve ezip geçerler.
Dün Turabi'yi iyi dağıttılar dokunulmazlıkta.
Gökhan ne yaptı dokunulmazlık oynunda bunların turbosunu öyle ezip geçti

2 gün önce instagramda alakasız bir kişinin, alakasız bir fotosunun altındaki yorumları okurken, son yazan yorumda akın'ın gittiği söyleniyor. özellikle bu akşam meraktan daha dikkatli izledim harbiden gönüllüler kaybedip akın'ın adı çıkacak mı diye, çıktı... aynı kişi "gökhan birinci olacak zaten" filan da demiş.. hayır muhabbet nasıl o fotonun altında survivor'a gelmiş bilemiyorum. önceki yorumları okumaya üşendim ama şimdi merak ettim adamın dedikleri çıkacak mı diye..

@Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai @sokak sanati

Gökhan ne yaptı dokunulmazlık oynunda bunların turbosunu öyle ezip geçti
Kediye döndü Turabi acıdım yazık böyle de fark yenmez ki.
Ahmet'e artistlik yapıyordu o da ezdi geçti bunu.

Kediye döndü Turabi acıdım yazık böyle de fark yenmez ki.
Ahmet'e artistlik yapıyorsu o da ezdi geçti bunu.
He ya akşamki ödül oynunda ne yapıyodu öyle Ahmet'e fark atma sonra ağlıyo felan dedi yaptığı saygısızlıktı birde delikanlılıktan bashetmezmi

Son düzenleme:
dün akşam ki konseyde acun sadece merve'nin çok iyi bildiğini zannettiği, hatta serenay'a öğrensin diye salık verdiği 'sırtından vurmak' deyiminin anlamını açıklamaya çalıştı. çünkü merve bihaber. ben serenay'a onu yazacağımı söylediysem, onu yazınca arkasından bıçaklamış olmam diyor. sadece önceden yapacağı şeyin haberini vermek mi onu kurtarıyor? o zaman birine haber vererek her kötülüğü yapabilir, kazandığımız gönlü/güveni suistimal edebiliriz ve masumuz, yargılanma hakkımız yok, çünkü haber verdik. acun'un örneği de bunun içindi. ben senle ortak olsam, sana yemekte her şeyi üzerime geçirdim desem nolurdu, açıkça anlattığım için aklanır mıydım diye. biriyle yakın ilişkiler içinde olmak, çokça şey paylaşmak güven yaratır, sen o güvene ters davrandığında o kişi şaşırır, beklemiyordur çünkü, kendince haklı olabilirsin, ama dünyanın her yerinde arkadaşlık birbirini her durumda kollamaktır, zor bir denklem değil yani, bi anlayamadı merve hanım.

@Bully
@sokak sanati
@Maskeli Fedai
@beyazsoy
@sürgünüm
@mrt-06
@Yakamoz-Asi
@ABAY_06

Gökhan umarım birinci olur
nerden baktın bana özelden atsana

Bana Merve demeyin. Gökhan ve Tolga hic demeyin hatta. Hepsinden nefret ediyorum. Hele o Merve'den. Ahmet'te dün kazandiktan sonra Merve'ye bir seyler dedi "dogru karar vermissin" falan filan gibi.

Allah büyük.

Turabiye turbo diyonuzda, ben bi turboluğunu göremedim

Koşulu parkur oyunlarında Ahmet Dursun yeniyor hep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...