Gökhan turbonuzu gine mahvetmişUğraşmayacağım kısa günde yine karlı çıktık Akın gitt.
takma ya , benim hakkımdada söylüyor boşver
aynen şimdiden planlar yapıyordur kesinO benceGökhanı destekler nede olsa parlak oğlan
Gökhan turbonuzu gine mahvetmiş
Melun gelsinde elem keder akıtayım azcık@Maskeli Fedai bak harun öğrenmiş o şoparı takmamayı boş ver he de geç.
@sokak sanati benim agam gelmiş hoş gelmiş
Melun gelsinde elem keder akıtayım azcık
turabi akına çok koktun dediYoğundum gelemedim.Ama bizlik bir şey yokmuş.
yess be yesssAkın gidiyor
Yok abi sen laf etsen de gücenmem zaten benim derdim bazı melunlarla.@Bully hiç darılma gücenme ben Akın'ın nasıl biri olduğunu bile bilmiyorum.Ödül ve dokunulmazlık oyunları dışında yarışmayı hiç izlemedim ada da ne konuşuluyor ne olup bitiyor haberim yok.
Akın gidiyorYok abi sen laf etsen de gücenmem zaten benim derdim bazı melunlarla.
Orda basiretsizde atışları iyi değil çocuğun yapcak bişey yokTurbo da ödül oyunuda Gökhanı dağıttı 2 defa yendi
Sus melun sen sus günlerdir başımın etini yedin gidecek gidecek diye al işte.Bugün ödülde Gönüllüler açık ara yaptı.Özellikle Turabi çok iyiydi.Dokunulmazlıkta ise Gönüllüler çöktü özellikle Turbobeklemiyordum bu sefer
Yarın Akın gider@Bully
turabi akına çok koktun dedi
akın gerçekten kokuyor biliyor musun , kendisi bile itiraf etti , şimdi bully yalanlar kesin
yess be yesss
O kadar istedin sonunda başardınturabi akına çok koktun dedi
akın gerçekten kokuyor biliyor musun , kendisi bile itiraf etti , şimdi bully yalanlar kesin
yess be yesss
Sus melun sen sus günlerdir başımın etini yedin gidecek gidecek diye al işte.[HASHTAG]#gitmesurvivorakin[/HASHTAG]
Neyse Akın gidiyorOrda basiretsizde atışları iyi değil çocuğun yapcak bişey yok
O kadar istedin sonunda başardın
Turabi Sahrayı yazar diye bekledim ama yazmadıSus melun sen sus günlerdir başımın etini yedin gidecek gidecek diye al işte.[HASHTAG]#gitmesurvivorakin[/HASHTAG]
Bu resim olmamış şimdi değiştirecemEğer My'nin finali olmasa bende Turabi yapardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?