Sabahtan beri yaza yaza amacına ulaştın.gönüllüler kaybedicek inş
Sabahtan beri yaza yaza amacına ulaştın.gönüllüler kaybedicek inş
evt , bu arada Buly duygunun performansı için kötü diyordu , akın onu geçtiReklam mı.
Akın için mi.
akın gitsin istiyorumgönüllüler kaybedicek inş
Sana ne oldu la ?
Boşver bu oyunu dokunulmazlık gidiyor bizimkiler anca Tolga'dan puan alıyor.
aynen ,hele birde bazen sakatlık numarası yapıyor , gülmekten ölüyorumTolga oynarken , çayınızı tazeleyin , kahvenizi yapın , wc ye gidin , ne biliyim yapın işte bişiyler sonuç belli
tmmReklamda maça geçeyim ben,reklam bitince çağırırsınız. @Harunnn60
Bu oyun 10'a 4 biter Tolga da olmasa sayı alamıyacaklar.aynen ,hele birde bazen sakatlık numarası yapıyor , gülmekten ölüyorum
tmm
ahmetide sevmiyorum ama akın daha ağır basıyor nedense , zaten performansı kötüevt , bu arada Buly duygunun performansı için kötü diyordu , akın onu geçti
akın gitsin istiyorum
Duygucu değilmisin sen ünlüler kaybederse Ahmet gidecek işte.
aşkolsun sendeSabahtan beri yaza yaza amacına ulaştın.
Ne alaka Akın hiç altta kalmadı bugün ödül oyununda 2 puan getirdi dokunulmazlık oyununda diğerleri de kötü zaten.evt , bu arada Buly duygunun performansı için kötü diyordu , akın onu geçti
akın gitsin istiyorum
tmm tmm kızma hemenNe alaka Akın hiç altta kalmadı bugün ödül oyununda 2 puan getirdi dokunulmazlık oyununda diğerleri de kötü zaten.
Akın kalsın daha iyi işte her oyunda yeniliyo dalga geçersin.ahmetide sevmiyorum ama akın daha ağır basıyor nedense , zaten performansı kötü
aşkolsun sende
Turabi'nin yeni hedefi Ahmet oldu.Turabi'nin ödül oyununda Ahmet ile olan konuşması süperdi.
Vay be ne turboymu§ tolga harici turboya takamIyorGökhan,Akın'ı yer demedi demeyin.
Dokunulmazlıkta Ahmet'e ezilirsen o lafların altında kalırsın böyle.Turabi'nin yeni hedefi Ahmet oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?