Sabahtan beri yaza yaza amacına ulaştın.gönüllüler kaybedicek inş![]()
Sabahtan beri yaza yaza amacına ulaştın.gönüllüler kaybedicek inş![]()
evt , bu arada Buly duygunun performansı için kötü diyordu , akın onu geçtiReklam mı.
Akın için mi.![]()
akın gitsin istiyorumgönüllüler kaybedicek inş
Sana ne oldu la ?
Boşver bu oyunu dokunulmazlık gidiyor bizimkiler anca Tolga'dan puan alıyor.
aynen ,hele birde bazen sakatlık numarası yapıyor , gülmekten ölüyorumTolga oynarken , çayınızı tazeleyin , kahvenizi yapın , wc ye gidin , ne biliyim yapın işte bişiyler sonuç belli![]()
tmmReklamda maça geçeyim ben,reklam bitince çağırırsınız. @Harunnn60
Bu oyun 10'a 4 biter Tolga da olmasa sayı alamıyacaklar.aynen ,hele birde bazen sakatlık numarası yapıyor , gülmekten ölüyorum
tmm![]()
ahmetide sevmiyorum ama akın daha ağır basıyor nedense , zaten performansı kötüevt , bu arada Buly duygunun performansı için kötü diyordu , akın onu geçti
akın gitsin istiyorum
Duygucu değilmisin sen ünlüler kaybederse Ahmet gidecek işte.![]()
aşkolsun sendeSabahtan beri yaza yaza amacına ulaştın.![]()
Ne alaka Akın hiç altta kalmadı bugün ödül oyununda 2 puan getirdi dokunulmazlık oyununda diğerleri de kötü zaten.evt , bu arada Buly duygunun performansı için kötü diyordu , akın onu geçti
akın gitsin istiyorum![]()
tmm tmm kızma hemenNe alaka Akın hiç altta kalmadı bugün ödül oyununda 2 puan getirdi dokunulmazlık oyununda diğerleri de kötü zaten.![]()
Akın kalsın daha iyi işte her oyunda yeniliyo dalga geçersin.ahmetide sevmiyorum ama akın daha ağır basıyor nedense , zaten performansı kötü
aşkolsun sende![]()
Turabi'nin yeni hedefi Ahmet oldu.Turabi'nin ödül oyununda Ahmet ile olan konuşması süperdi.![]()
Vay be ne turboymu§ tolga harici turboya takamIyorGökhan,Akın'ı yer demedi demeyin.
Dokunulmazlıkta Ahmet'e ezilirsen o lafların altında kalırsın böyle.Turabi'nin yeni hedefi Ahmet oldu.![]()