Ben @xemrexxx'e laf ediyordum ama ben de baya Acunmania çıktım.ben seni konuşturmuştum , başarmışım demekki
Kapadım sayın modum.Bu Tapatalk imzani kapat ya bu ne böyle
Ben @xemrexxx'e laf ediyordum ama ben de baya Acunmania çıktım.ben seni konuşturmuştum , başarmışım demekki
Kapadım sayın modum.Bu Tapatalk imzani kapat ya bu ne böyle
Ben ayari buluncaya kadar agac olmustum.
Sen dönünce Akıncı olmadı Gökhancı olmuş olur Maskeli.
eminmisin, bende cvp veremiyordun
@sokak sanati
Sen kimsin be adam?eminmisin, bende cvp veremiyordun
@sokak sanati
Sen yokken aklına girerim ben her türlü onun rahat ol.Melun.Sen Gökhan'cı olursun o sağlamdır rahat ol.
Aynen bende ancak şikayet ettiğini gördüm.
Yaza bildiğim kadar yazarım.Arada atarlan ama.
Doğru demiştin, halbuki o kadar da zor değil.Ben ayari buluncaya kadar agac olmustum.
Sen kimsin be adam?Pargalı'yı analım biraz.
Sen yokken aklına girerim ben her türlü onun rahat ol.
Yaza bildiğim kadar yazarım.Çok üşengecim maalesef.
neyse boşverDoğru demiştin, halbuki o kadar da zor değil.
bizi üzdün yaben @Maskeli Fedai 'ye güveniyorum zaten hafta sonu rahat olurum biraz daha.Destek olurum buraya.
Sen bir başla bu melun susmaz zaten devamı gelir.
Eskiden sabaha kadar mesajlaştığımızı bilirim.Yaza bildiğim kadar yazarım.Çok üşengecim maalesef.
Oh haftaiçleri rahatım süper.ben @Maskeli Fedai 'ye güveniyorum zaten hafta sonu rahat olurum biraz daha.Destek olurum buraya.
E o zaman yazmayayım?ben @Maskeli Fedai 'ye güveniyorum zaten hafta sonu rahat olurum biraz daha.Destek olurum buraya.
Hafta içi telden giriyorum zor oluyo o yüzden.Eskiden sabaha kadar mesajlaştığımızı bilirim.
Herkes de bir üşengeçlik.
E o zaman yazmayayım?Hep aynı şeyleri tekrarlar.
Oh haftaiçleri rahatım süper.Güzel güzel çalış sakın uğrama buraya finallerin boyunca.
ben varımOh haftaiçleri rahatım süper.Güzel güzel çalış sakın uğrama buraya finallerin boyunca.
Yani en güzel cevap susmak olur bencede.Güzel nokta kimse yazmasın bence ben yokken bu takılsın burada.@maskeli feda
Çok etiketlemeyin beni.
Oh hiçbir Turabici gelmesin biz @ABAY_06 ile coştururuz konuyu.Güzel nokta kimse yazmasın bence ben yokken bu takılsın burada.@maskeli feda
Çok etiketlemeyin beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?