Ben @xemrexxx'e laf ediyordum ama ben de baya Acunmania çıktım.ben seni konuşturmuştum , başarmışım demekki![]()
Kapadım sayın modum.Bu Tapatalk imzani kapat ya bu ne böyle![]()
Ben @xemrexxx'e laf ediyordum ama ben de baya Acunmania çıktım.ben seni konuşturmuştum , başarmışım demekki![]()
Kapadım sayın modum.Bu Tapatalk imzani kapat ya bu ne böyle![]()
Ben ayari buluncaya kadar agac olmustum.
Sen dönünce Akıncı olmadı Gökhancı olmuş olur Maskeli.![]()
![]()
eminmisin, bende cvp veremiyordun
@sokak sanati
Sen kimsin be adam?eminmisin, bende cvp veremiyordun
@sokak sanati
Sen yokken aklına girerim ben her türlü onun rahat ol.Melun.Sen Gökhan'cı olursun o sağlamdır rahat ol.
Aynen bende ancak şikayet ettiğini gördüm.![]()
Yaza bildiğim kadar yazarım.Arada atarlan ama.![]()
Doğru demiştin, halbuki o kadar da zor değil.Ben ayari buluncaya kadar agac olmustum.![]()
Sen kimsin be adam?Pargalı'yı analım biraz.
Sen yokken aklına girerim ben her türlü onun rahat ol.![]()
Yaza bildiğim kadar yazarım.Çok üşengecim maalesef.
![]()
neyse boşverDoğru demiştin, halbuki o kadar da zor değil.![]()
bizi üzdün yaben @Maskeli Fedai 'ye güveniyorum zaten hafta sonu rahat olurum biraz daha.Destek olurum buraya.
Sen bir başla bu melun susmaz zaten devamı gelir.![]()
Eskiden sabaha kadar mesajlaştığımızı bilirim.Yaza bildiğim kadar yazarım.Çok üşengecim maalesef.
![]()
Oh haftaiçleri rahatım süper.ben @Maskeli Fedai 'ye güveniyorum zaten hafta sonu rahat olurum biraz daha.Destek olurum buraya.
E o zaman yazmayayım?ben @Maskeli Fedai 'ye güveniyorum zaten hafta sonu rahat olurum biraz daha.Destek olurum buraya.
Hafta içi telden giriyorum zor oluyo o yüzden.Eskiden sabaha kadar mesajlaştığımızı bilirim.
Herkes de bir üşengeçlik.![]()
E o zaman yazmayayım?Hep aynı şeyleri tekrarlar.
![]()
Oh haftaiçleri rahatım süper.Güzel güzel çalış sakın uğrama buraya finallerin boyunca.
![]()
ben varımOh haftaiçleri rahatım süper.Güzel güzel çalış sakın uğrama buraya finallerin boyunca.
![]()
Yani en güzel cevap susmak olur bencede.Güzel nokta kimse yazmasın bence ben yokken bu takılsın burada.@maskeli feda
Çok etiketlemeyin beni.![]()
Oh hiçbir Turabici gelmesin biz @ABAY_06 ile coştururuz konuyu.Güzel nokta kimse yazmasın bence ben yokken bu takılsın burada.@maskeli feda
Çok etiketlemeyin beni.![]()