Maskeli Fedai
Favori Üye
Şampiyon Turabidir1 ay sonra bitiyor Survivor.Şampiyon da [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] o-la-maz.
Şampiyon Turabidir1 ay sonra bitiyor Survivor.Şampiyon da [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] o-la-maz.
çok emin konuşuyorsun aga yoksa acunla işbirliğine mi girdinBirkaç ay sonra ben güleceğim ama
Olamayacak
Çünkü adam şampiyon olacak.Gökhanla ilgili yapamıyorum olmuyor
Hayır çünkü herkes Turabiyi seviyorçok emin konuşuyorsun aga yoksa acunla işbirliğine mi girdin
Ol-a-ma-ya-cakÇünkü adam şampiyon olacak.
kim seviyor ya ben niye görmüyorum bu kişileri nesini sevcekler bu adamın adam da değil ya neyseeHayır çünkü herkes Turabiyi seviyor
Ol-a-ma-ya-cak
Her hafta 1.oluyor yakim seviyor ya ben niye görmüyorum bu kişileri nesini sevcekler bu adamın adam da değil ya neysee
bakma sen onlara acunun oyunları onlar inanmaHer hafta 1.oluyor ya
Yav he hebakma sen onlara acunun oyunları onlar inanma
ordayım zatenYav he heVadi tüyo konusuna gel
ya sero ne dedi sadece beni togayı yazmam için doldurdu dedi e bunu yapması gerekiyordu çünkü tolga çok kötü bu sinsilik falan değil hem seroda şimdi gördü gerçekleri tolga nın gerçek yüzünü gördüm dedi zaten sen hala ne diyorsun burda
bakma sen onlara acunun oyunları onlar inanma
@ABAY_06 aga nerdesin ya bak burda senin hakkında atıp tutuyorlar
Antici takımı aga bunlar konuşup durular ancak arkadanbakma sen onlara acunun oyunları onlar inanma
@ABAY_06 aga nerdesin ya bak burda senin hakkında atıp tutuyorlar
Antici takımı aga bunlar konuşup durular ancak arkadan
Üff, bu bölümü internetten izleyeceğim.Star tv'nin canlı yayını berbat, geçen hafta böyle değildi.tvyo idare eder ama buda bulanık biraz.
tvyo dan idare ediyorum sıkıntı olursa söylerim, anlatırsın.Anlatırım ben sana.
Netten bir 15 saniye geriden geliyor ama şuan başlamaması özetin uzun olmasından kaynaklı.tvyo dan idare ediyorum sıkıntı olursa söylerim, anlatırsın.Özet uzadı mı, netten mi geriden geliyo?
Ve Serenay'sız Survivor başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?