Yaw sana diyorumki oku mesajı ne anlam çıkarıyon ban onu söyle 😱
Senin gibi fesarça okumasa olumlu mana çıkıyor.😉
Yaw sana diyorumki oku mesajı ne anlam çıkarıyon ban onu söyle 😱
Senide Turbocu yapmıştımYapardık biz.Bi ara Akıncı yapmıştım zaten seni.
Haşamat edecekmiş o melun kim ki benim çenemle başa çıksın?İyice alıştınız sizde işinize gelmeyince bu kelimeyi kullanmayı emrenin sss mesajlarına döndü artık.
Yaw kurduğun cümlenin arkasında dur biz etsek o cümleyi neler demezdin senSenin gibi fesarça okumasa olumlu mana çıkıyor.😉
Melun işte ailesine bile antilik yapıyor.Evet doğru diyosun adamın ailesi full Gökhancıymış zaten tek bu antici
İyi niyetin burdada ortaya çıkıyor bak iyi niyetle bakmaya çalışıyosun o cümleyeİyi niyetine sahip çık diyor işte
Yaw kurduğun cümlenin arkasında dur biz etsek o cümleyi neler demezdin sen
Dur azdaha burdayımhadi evladım sen biraz dinlen.
Ben Turbocuyum dememiştim ama sen Akıncıyım demiştin.Senide Turbocu yapmıştım
Şuan benim söylediğimden daha fazlasını yapardın kesinneler dermişşim mendebur kafa.😡
Haşamat edecekmiş o melun kim ki benim çenemle başa çıksın?
Neyse doğru yolu bulacak sonunda el birliğiyleMelun işte ailesine bile antilik yapıyor.
Şuan benim söylediğimden daha fazlasını yapardın kesin
Dur azdaha burdayım
Seni tanımasak bu lafına inancamherkesin kendin sanma ey gafil.
Haşamat olmadaherkesin kendin sanma ey gafil.
Biraz daha haşamat edelim o zaman.
Seni tanımasak bu lafına inancam
Haşamat olmada
Tamam bende kaçarım azsonra zaten işim varNeyse konu açıyorum sizle gevezelik etmeye ara.
Ben xemre nin çenesiyle baş etmiş ve onu yenmiş adamım seni mi yenemeyecemHaşamat edecekmiş o melun kim ki benim çenemle başa çıksın?
Tamam bende kaçarım azsonra zaten işim var
Korkudan gelemiyorlarAynen sabahtan beri.Bende konuya biraz gaz verip kaçarım...
nasıl olsa en çok sebilen ve en çok nefret eilenin konusu.
Fesatlık Turbocuların işi biz iyiliğin ve doğrunun yolundayız insanları da doğru yola sevk etmek görevimiz.Çok akndırıyorsun iyi niyetini kullanıp sonra ona karşı kullanıyorsun.Başa çıkamaz tabi iyi niyetli değilsinki hep fesatlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?